Diner

Onze gepassioneerde keukenbrigade, op doordeweekse dagen geholpen door de studenten van Academie Spelderholt, zetten u de lekkerste gerechten voor. De producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen veelal uit de directe omgeving van Beekbergen. Gaat u voor een stijlvol diner of mag het wat losser in de vorm van een buffet of walking dinner?  

MEERGANGENDINER 

Kom stijlvol dineren op Kasteel Spelderholt. 
Onze koks bedenken vier keer per jaar een ander, bij het seizoen passend keuzemenu van 3 gangen. 

Heeft u speciale (dieet)wensen? Laat het ons weten, dan houden we daar bij de samenstelling van het menu rekening mee.  

Hotel Spelderholt
Kasteel Spelderholt

BUFFETTEN 

Gaat uw voorkeur uit naar een informeel diner waarbij uw gasten wat rond kunnen lopen en de mogelijkheid hebben om ook eens naast iemand anders te gaan zitten? Kies dan voor een diner in buffetvorm. Van oer-Hollandse stampotten tot zomerse Mediterraans gerechten. Onderstaand treft u enkele suggesties. In overleg kunnen we ook een buffet naar keuze samenstellen waardoor je heerlijk kunt trouwen in Apeldoorn. 

Trouwen in Apeldoorn 

Kasteel Spelderholt biedt niet alleen culinaire hoogstandjes, maar ook een sprookjesachtige setting voor jouw bruiloft. Trouwen in Apeldoorn wordt bij ons een onvergetelijke ervaring. Ons ervaren team staat klaar om jouwdromen werkelijkheid te maken en elk detail van jouw diner of buffet tot in de puntjes te regelen. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin, een groots banket in onze sfeervolle eetzaal of een informele borrel met buffet, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw dromen van trouwen in Apeldoorn kunnen waarmaken.