Academie Spelderholt

Academie Spelderholt, een plek waar jongeren met een beperking leren, wonen en werken. Een studententijd speciaal voor jou. In een vierjarig ontwikkelingstraject werk je aan zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Wil je komen logeren of vakantie vieren? Dat kan ook bij Academie Spelderholt! Wij bieden logeerweekenden en vakantieweken aan als voorloper van het ontwikkelingstraject!

 

Meer weten over ons concept? Bekijk onderstaande video waar een onze directeur Annette en een moeder van een oud student vertellen over ons unieke Parc. Of klik op deze link om hem op YouTube te kunnen bekijken.

 

Een ontwikkelingstraject bij Spelderholt

Bij Academie Spelderholt gaan jongeren met een beperking hun eigen studententijd tegemoet. Tijdens het ontwikkelingstraject leer je binnen het beroep wat jij leuk vindt en leer je zo zelfstandig mogelijk te wonen in één van de WoonHuizen. Je mogelijkheden en talenten staan centraal. Na vier jaar ga je met meer zelfvertrouwen, zelfstandiger en gemotiveerd om al je talenten in te zetten de toekomst tegemoet! 

Ontwikkelingstraject

Logeerweekenden en vakantieweken

Parc Spelderholt organiseert het hele jaar door vakantieweken en logeerweekenden. Het logeren is een voorloper van het ontwikkelingstraject; jongeren met een verstandelijke beperking begeleiden bij hun ontwikkeling naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid.  De vakantieweken en logeerweekenden vinden plaats in ons Hotel.

Lees meer

AANMELDEN 

Ben je geïnteresseerd in een ontwikkelingstraject bij Academie Spelderholt of wil je vakantie komen vieren of bij ons logeren? Of wil je gewoon even een keertje komen kijken wat je bij ons allemaal kunt doen? Je bent van harte welkom!

Lees meer