Outdoor

Samenkomen in de buitenlucht

Ons landgoed, gelegen op de prachtige Veluwe en vlakbij Apeldoorn, is uitstekend geschikt voor diverse outdoor activiteiten. Op verschillende plekken op eigen terrein organiseren we barbecues, vuurkorfsessies, wildwandelingen, borrels en diners. Rondom ons kasteel zijn er veel mogelijkheden en uiteraard in onze stretchtent. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Online reserveren

Wildhut

Naast ons kasteel, gelegen in het bos ligt onze Wildhut. Deze unieke buitenlocatie staat in het teken van outdoor en beschikt over diverse mogelijkheden. 

De Wildhut is geschikt voor maximaal 8 personen en beschikt over een loungebank met dinertafel, open haard en is sfeervol ingericht. 

Deze gehele locatie inclusief stretchtent is geschikt voor maximaal 75 personen en een ideale locatie geschikt voor outdoor cooking, borrelen en heisessies.

Vanuit de Wildhut is het ook mogelijk om een boswandeling te starten met een ervaren gids. 

Stretchtent

Centraal gelegen op ons landgoed staat een riante stretchtent, geschikt voor samenkomsten in de buitenlucht. Dé ideale plek om weer samen te komen op een veilige manier. We willen elkaar weer zien, bijpraten, ontmoeten.

Deze buitenlocatie is geschikt voor allerlei doeleinden: een outdoor vergadering, uitgebreide lunch en informeel diner.

Onze stretchtent is 200 m2 en voorzien van heaters en verlichting en is geschikt voor maximaal 150 personen.

Vuurkorfsessies

Met uw collega’s rondom het knapperende vuur; ontdek bij ons het nieuwe samenkomen: vuurkorfsessies. Buiten in de natuur, genietend van een glas wijn. Brainstormsessie 2.0.

Combineer het met een afsluitende borrel en barbecue na de meeting die jullie net in de stretchtent hebben gehouden.

Wildcooking diner – Wildpraat
Laat je verrassen door de pure smaak van de Veluwe. In samenwerking met Wildpraat organiseren wij wildwandelingen en wilddiners. Het perfecte en originele teamuitje voor uw bedrijf; samen wild spotten op de Veluwe

Onder leiding van een jager loopt u direct vanaf ons landgoed het bos in. Ontdek plekken waar je anders niet zo snel komt. Met een beetje geluk tref je een wild zwijn of hert.
Bij terugkomst ontvangen wij uw gezelschap met een drankje en een hapje en aansluitend verzorgen we een heerlijk wilddiner. De avond wordt afgesloten met een bijpassende borrel.

Dit arrangement is zowel met als zonder overnachting te reserveren. Indien u wenst te overnachten in ons hotel dan is dat mogelijk via onze bookingstool of onderstaand formulier. Via Wildpraat kunt de Wildcooking diner zonder overnachting boeken.
Neem voor meer informatie contact op met ons sales team, op nummer 055 506 8847 of via reserveringen@parcspelderholt.nl.

Samenkomen in de buitenlucht - Online reserveren