Vergaderen

Kasteel Spelderholt is in combinatie met Hotel Spelderholt de juiste locatie voor een (meerdaags) evenement: een vergadering, congres, training, conferentie of bedrijfsborrel. Wij hebben alles in huis om uw gasten midden in het groen te ontvangen voor zowel kleine vergaderingen als grote bijeenkomsten tot 180 personen.

Zoekt u een inspirerende locatie en heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan? Kies dan voor Parc Spelderholt. Onder leiding van professionals volgen onze studenten, jongeren met een beperking, een ontwikkelingstraject aan Academie Spelderholt. Met uw bezoek draagt u bij aan hun ontwikkeling. 

2 Vergaderlocaties

  • Kasteel Spelderholt is een uniek pand dat uitstekend geschikt is voor uw zakelijke bijeenkomst. Het kasteel heeft begin 2017 een ware metamorfose ondergaan en beschikt nu over state of the art audiovisuele middelen. Het kasteel beschikt over 8 vergaderzalen van verschillend formaat. 

  • Hotel Spelderholt is een modern vormgegeven gebouw, dat beschikt over 32 comfortabele hotelkamers en 4 vergaderzalen, waaronder een theater met podium en licht- en geluidsinstallatie.

In alle vergaderruimtes zijn verschillende opstellingen mogelijk en beide locaties zijn rolstoeltoegangelijk.

lees meer over vergaderzalen kasteel lees meer over vergaderzalen hotel

vergaderarrangementen

Voor uw zakelijke bijeenkomst heeft u de keuze uit diverse vergaderarrangementen, van een korte bijeenkomt van 2 uur tot een uitgebreid meerdaagse bijeenkomst van 32 uur. Uiteraard kunt u elk vergaderarrangement uitbreiden met een borreluurtje, buffet of een uitgeserveerd meergangen diner.

Vanaf een 8-uurs vergaderarrangement zit een lunch in het arrangement inbegrepen. De koks zorgen samen met de Spelderholt-studenten voor een uitgebreid lunchbuffet. Het lunchbuffet is bij een korte vergadering ook apart bij te boeken.

Heeft u minder tijd , dan is mogelijk een vergaderlunch een goed idee. Deze lunch kan op diverse locaties op Parc Spelderholt geserveerd worden. Zo kunt u onder het genot van een luxe belegd broodje zonder onderbreking verder met uw vergadering of training.

lees meer over de vergaderarrangementen

VERGADEREN EN OVERNACHTEN

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie waar u ook kunt overnachten? Dan is Parc Spelderholt een ideale locatie. Overdag kunt u vergaderen in het Kasteel en ’s nachts kunt u overnachten in één van de riante opgestelde hotelkamers. Tevens beschikt het Hotel over een zwembad en fitnessruimte, zodat u na het vergaderen heerlijk kunt ontspannen.

Goed om te weten

  • Boekt u een vergaderarrangement, dan krijgt u koffie/thee en lekkernijen op zaal
  • De studenten ontvangen u hartelijk bij de entree van het kasteel
  • Het hotel en het kasteel zijn geheel rolstoeltoegangelijk
  • Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op het Parc
  • U kunt kiezen voor het lunchbuffet tijdens uw vergadering of een snelle lunch, "de vergaderlunch"
  • Bijna alle zalen hebben een draadloos scherm voor uw presentatie
  • Met uw komst draagt u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • In samenwerking met www.veluwespecialist.nl kunnen er teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd