Kasteel Spelderholt: Vergaderen en feesten in stijl

Kasteel Spelderholt is een bijzondere plek. Rijk aan historie en midden in de natuur op een prachtig landgoed is het kasteel dé perfecte plek voor uw vergadering, conferentie of feest. Onze studenten van Academie Spelderholt, jongeren met een beperking die een ontwikkelingstraject volgen tot assistent in de horeca, dienstverlening of onderhoud, zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op en top gastvrij!

VERGADEREN in Kasteel Spelderholt

Kasteel Spelderholt is een uniek pand dat uitstekend geschikt is voor uw zakelijke bijeenkomst. Alles is in huis om zowel kleine vergaderingen als grote bijeenkomsten tot 180 personen te laten slagen. In combinatie met Hotel Spelderholt is het kasteel ook de juiste plek voor meerdaagse evenementen. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag uw dag te organiseren.

Lees meer over vergaderen

TROUWEN in KASTEEL SPELDERHOLT

Sinds 2009 is Kasteel Spelderholt een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Een kleine intieme bruiloft of een ceremonie voor een grote groep? Kasteel Spelderholt is een toplocatie voor de mooiste dag van je leven. Parc Spelderholt is een "all in" locatie: ceremonie, receptie, feest, diner en overnachting, het kan in Kasteel Spelderholt!

lees meer over trouwen

FEESTen in kasteel spelderholt

Kasteel Spelderholt vormt als feestlocatie een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Een spetterend jubileumfeest met band die iedereen laat swingen? Een stijlvol galafeest met chique hapjes of een gezellige familiedag waarbij u sportief de strijd met elkaar aan gaat? De mogelijkheden van Kasteel Spelderholt zijn eindeloos.

Onze medewerkers zorgen voor onbezorgde gastvrijheid, vanaf de voorbereiding van uw feest tot en met de afsluiting van de dag.

Lees meer over feesten

GOED OM TE WETEN:

  • Er is overal gratis wifi in het kasteel
  • Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid
  • Apeldoorn en Arnhem zijn vlakbij
  • Kasteel Spelderholt is goed te bereiken door de nabijheid van de A50 en de A1
  • Boekt u een bijeenkomt, dan draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)