Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze bijzondere missie biedt kansen voor iedereen!
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij erg belangrijk. Hotel & Kasteel Spelderholt hanteert een bijzonder vergaderconcept: wij bieden jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking een prettige leeromgeving waarin zij de kans krijgen om hun zelfredzaamheid te vergroten. Begeleid door professionals leren deze studenten van Academie Spelderholt tijdens een 3-jarig ontwikkelingstraject onder meer de gastvrije kneepjes van het vak.

Op deze wijze dragen niet alleen onze medewerkers, maar ook al onze gasten (in)direct bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de studenten. De studenten zorgen voor een ongedwongen sfeer en geven een extra dimensie aan elke zakelijke bijeenkomst. Onthaasten en ontstressen gaan als vanzelf bij Hotel & Kasteel Spelderholt.

Ervaar onze persoonlijke aanpak
Elk zakelijk evenement vraagt om maatwerk. Onze enthousiaste professionals denken actief met je mee en bespreken jouw wensen en de vele mogelijkheden van Hotel & Kasteel Spelderholt om te zorgen dat jouw bijeenkomst het gewenste resultaat krijgt.

Wil je ongestoord vergaderen op een buitengewone locatie in een groene omgeving voorzien van alle benodigde faciliteiten wat ook nog past in het beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Laat je aangenaam verrassen door de mogelijkheden en mensen van Hotel & Kasteel Spelderholt! Je bent van harte welkom.