De trouwlocatie

Op de Veluwe, aan de rand van Beekbergen, staat op een schitterend landgoed, midden in de bossen, Kasteel Spelderholt. Dit Kasteel, dat onderdeel uitmaakt van Stichting Parc Spelderholt, biedt alle mogelijkheden voor een prachtige bruiloft. 

Onze trouwlocatie in Beekbergen is verrassend en inspirerend, de sfeer origineel en de studenten van Academie Spelderholt zorgen, samen met onze professionals, voor een onvergetelijke ervaring.

Hieronder vind je meer informatie over deze bijzondere trouwlocatie in Beekbergen. Staat niet alles wat je weten wilt daarbij? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  

 

TROUWZAAL

De centraal gelegen kasteelhal kan omgetoverd worden tot een trouwzaal en vormt, met het hoge plafond, de grote schouw en de trap met rode loper, een sfeervol decor voor het uitspreken van het ja-woord. 

De zaal kan in diverse opstellingen en naar wens worden ingericht en is voorzien van audioapparatuur, zodat de klanken van jullie favoriete muziek door de ruimte kunnen klinken.
Vanuit de zaal heb je toegang tot de overige zalen en het terras, waar bij mooi weer de festiteiten (deels) kunnen plaatsvinden. Met een prachtige beboste omgeving trouw je in stijl in de natuur, op onze trouwlocatie in Beekbergen.

FEESTZALEN

Na het ja-woord is het tijd voor de receptie, misschien een gezellige lunch of chique diner.
De drie aaneengesloten feestzalen staan geheel tot jullie beschikking en kunnen zoals jullie dat willen ingericht worden.

Nieuwsgierig geworden?

  

Trouwlocatie in Beekbergen 

Van harte gefeliciteerd met deze spannende gebeurtenis! Jullie eigen trouwerij is iets om nooit meer te vergeten, het is dan ook belangrijk om er een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat begint bij een sprookjesachtige locatie.

Gelukkig hoef je niet in sprookjes te geloven om in een kasteel te kunnen trouwen. Kom binnen op de rode loper in ons kasteel op landgoed Spelderholt en laat ons jullie complete dag verzorgen. Zo kun je gebruik maken van de diensten van een styliste, een DJ, de fotograaf, een bruidstaartenmaker en meer. Bezoek vrijblijvend onze trouwlocatie in Beekbergen en laat je inspireren.  

Wij kunnen jullie ceremonie, de receptie, het diner en/of het feest verzorgen. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over het verloop van de trouwerij, en kunnen jullie je focussen op de gastenlijst en andere belangrijke dingen.