De trouwlocatie

Op de Veluwe, aan de rand van Beekbergen, staat op een schitterend landgoed, midden in de bossen, Kasteel Spelderholt. Dit Kasteel, dat onderdeel uitmaakt van Stichting Parc Spelderholt, biedt alle mogelijkheden voor een prachtige bruiloft. 

Onze trouwlocatie in Beekbergen is verrassend en inspirerend, de sfeer origineel en de studenten van Academie Spelderholt zorgen, samen met onze professionals, voor een onvergetelijke ervaring.

Hieronder vind je meer informatie over deze bijzondere trouwlocatie in Beekbergen. Staat niet alles wat je weten wilt daarbij? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.  

TROUWZAAL

De centraal gelegen kasteelhal kan omgetoverd worden tot een trouwzaal en vormt, met het hoge plafond, de grote schouw en de trap met rode loper, een sfeervol decor voor het uitspreken van het ja-woord. 

De zaal kan in diverse opstellingen en naar wens worden ingericht en is voorzien van audioapparatuur, zodat de klanken van jullie favoriete muziek door de ruimte kunnen klinken.
Vanuit de zaal heb je toegang tot de overige zalen en het terras, waar bij mooi weer de festiteiten (deels) kunnen plaatsvinden. Met een prachtige beboste omgeving trouw je in stijl in de natuur, op onze trouwlocatie in Beekbergen.

FEESTZALEN

Na het ja-woord is het tijd voor de receptie, misschien een gezellige lunch of chique diner.
De drie aaneengesloten feestzalen staan geheel tot jullie beschikking en kunnen zoals jullie dat willen ingericht worden.

Nieuwsgierig geworden?

  

Trouwlocatie in Gelderland 

Van harte gefeliciteerd met deze opwindende gebeurtenis! Jullie eigen trouwdag is een mijlpaal om nooit te vergeten, en het begint allemaal met het kiezen van de perfecte trouwlocatie in Gelderland. 

Gelukkig hoef je niet in sprookjes te geloven om in een kasteel te trouwen. Stap op de rode loper in ons betoverende kasteel op landgoed Spelderholt in Beekbergen en laat ons jullie complete trouwdag organiseren. We bieden een scala aan diensten, waaronder de expertise van een styliste, een getalenteerde DJ, een professionele fotograaf, een bedreven bruidstaartenmaker en nog veel meer. Breng een vrijblijvend bezoek aan onze trouwlocatie in Gelderland en laat je inspireren. 

Bij Kasteel Spelderholt kunnen we niet alleen jullie ceremonie verzorgen, maar ook de receptie, het diner en het feest. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie bruiloft en je concentreren op de gastenlijst en andere belangrijke details. 

Wij begrijpen dat de locatie van je bruiloft een cruciale rol speelt in het creëren van de perfecte sfeer voor jullie grote dag. Daarom nodigen we je van harte uit om onze trouwlocatie in Gelderland te verkennen en te ontdekken hoe we samen van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring kunnen maken.