De Bruidssuite

De bruidssuite bij Parc Spelderholt is niet zomaar een kamer; het is een oase van luxe en romantiek, speciaal ontworpen om jullie als kersvers bruidspaar een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze bruidssuite in het kasteel is de ideale plek om de magische dag in stijl af te sluiten. Na het feesten en dansen met vrienden en familie, kunnen jullie in alle rust genieten van de huwelijksnacht in de bruidssuite. Geniet van het adembenemende uitzicht met een glas bubbels op jullie eigen balkon.  

 

 

de bruidssuite, De perfecte afsluiting van jullie trouwdag

In de bruidssuite wacht een comfortabel 2-persoons boxspringbed op jullie, omringd door een lichte en ruime ambiance. De royale badkamer met ligbad biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en samen te genieten van een start van jullie huwelijksleven. 

Het hoogtepunt van jullie verblijf in onze bruidssuite is het romantische ontbijt op de kamer, dat de volgende ochtend geserveerd wordt. Terwijl jullie in alle privacy genieten van een smakelijke maaltijd, kunnen jullie de bijzondere momenten van jullie bruiloft delen en plannen maken voor de toekomst als getrouwd stel. 

Aantrekkelijk aanbod voor jullie gasten

Willen jullie gasten ook blijven overnachten? Dat kan, tegen een gereduceerd tarief. Reserveren kan via 055-506 88 47 of door te mailen naar reserveringen@parcspelderholt.nl onder vermelding van de naam van het bruidspaar.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Parc Spelderholt biedt voor jullie huwelijk? Maak gebruik van het contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen