Echt lekker weg in Hotel Spelderholt

Zoekt u een bijzonder hotel op een van de mooiste plekken van Nederland? In Hotel Spelderholt komt iedereen tot rust. Ontdek de riante sfeervolle hotelkamers, geniet van een vers en verantwoord diner in ons restaurant en ontspan in het verwarmde zwembad. En wilt u erop uit? Dan is er in de nabije omgeving altijd wat te beleven. Samen met onze studenten, jongeren met een beperking, die op Academie Spelderholt een ontwikkelingstraject volgen, maken wij uw verblijf onvergetelijk.

 

 

 

Boek direct en ontvang 5 euro korting!

Hotel Spelderholt is er voor iedereen

Iedereen is welkom in Hotel Spelderholt. Alleen of met een groep, met of zonder beperking. Het hotel met trendy inrichting is van alle gemakken voorzien, inclusief vele aanpassingen voor mindervaliden. Daardoor zijn de mogelijkheden bij Hotel Spelderholt eindeloos. Verras uw partner met een fles bubbels, geniet van de eindeloze bossen, verwen uw smaakpupillen in ons restaurant. Alles is mogelijk!

In Hotel Spelderholt werken de studenten van Academie Spelderholt mee om uw verblijf doordeweeks net dat beetje extra te geven. Deze jongeren met een beperking worden opgeleid voor functies in de horeca, dienstverlening en onderhoud. 

ZWEMMEN

Voor uw ontspanning beschikt ons hotel over een binnenzwembad met bubbelbad van maar liefst 32 graden. Bij een overnachting in het hotel is gebruik van het zwembad gratis. Viert uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar kinderfeestje? Dan kunt u het zwembad afhuren en de dag afsluiten met patat- of pannenkoekenfestijn.

 

Lees hier meer over zwemmen

Snoezelen


De snoezelruimte is een unieke ruimte in het hotel, waar alle gasten, van jong tot oud, met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. tot rust kunnen komen. Het is een wereld vol verwondering en belevenis. Door middel van rustgevende muziek, gedempt licht en zachte meubels worden alle zintuigen geprikkeld om ultiem te ontspannen.

 

Lees hier meer over snoezelen

GOED OM TE WETEN:

  • Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op het Parc.
  • Geniet van de mooie natuur, ieder seizoen weer.
  • U kunt gratis gebruik maken van wifi. 
  • U fietst en wandelt direct naast het Parc zo de oneindige Veluwe op
  • Uw verblijf draagt bij aan de ontwikkeling van de Spelderholt-studenten.
  • Apeldoorn (A1) en Arnhem (A50) zijn dichtbij.