Echt lekker weg in Hotel Spelderholt

Zoekt u een bijzonder hotel op een van de mooiste plekken van Nederland? In Hotel Spelderholt komt u echt tot rust. Ontdek de riante sfeervolle hotelkamers, geniet van een vers en verantwoord diner in het restaurant en ontspan in het verwarmde zwembad. En wilt u erop uit? Dan is er in de nabije omgeving altijd wat te beleven. De Spelderholt-studenten, jongeren met een beperking die een ontwikkelingstraject volgen aan Academie Spelderholt, helpen graag mee uw verblijf onvergetelijk te maken.

Boek direct en ontvang 5 euro korting!

Hotel Spelderholt is er voor iedereen

Iedereen is welkom in Hotel Spelderholt. Alleen of met een groep, met of zonder beperking. Het hotel met trendy inrichting is van alle gemakken voorzien inclusief vele aanpassingen voor mindervaliden. Daardoor zijn de mogelijkheden bij Hotel Spelderholt eindeloos. Verras uw partner met een fles bubbels, geniet van de eindeloze bossen, verwen uw smaakpupillen in restaurant Spelderholt. Alles is mogelijk!

In Hotel Spelderholt werken Spelderholt-studenten, van de naastgelegen academie, mee om uw verblijf doordeweeks net dat beetje extra te geven. Deze jongeren met een beperking worden opgeleid voor functies in de hotellerie, dienstverlening, administratie en evenementen.

RESTAURANT SPELDERHOLT

Hotel Spelderholt beschikt over een uitstekend en ruim restaurant. Laat u verrassen door onze koks en hun heerlijke gerechten. Altijd passend bij het seizoen en zo veel mogelijk bereid met lokale producten. Bekijk de menukaart en zoek nu alvast uw favoriete gerecht uit. Reserveren kan op 055-5068805

Lees hier meer over Restaurant Spelderholt

ARRANGEMENT VOOR MANTELZORGERS

Ga heerlijk samen met degene waar u voor zorgt op vakantie. In Hotel Spelderholt ontzorgen en verwennen wij u graag. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, koffie, thee en heel veel meer. Uw verblijft in een aangepaste hotelkamer voor extra comfort. Benodigde zorg en hulpmiddelen kunnen op locatie geregeld worden. Wist u dat diverse zorgverzekeraars dit heerlijke arrangement vergoeden? 

Lees hier meer over het mantelzorgarrangement

ZWEMMEN

Voor uw ontspanning heeft Hotel Spelderholt een binnenzwembad met bubbelbad van maar liefst 32 graden. Bij een overnachting in het hotel is gebruik van het zwembad gratis. Viert uw zoon of dochter binnenkort zijn of haar kinderfeestje, huurt u dan het zwembad af en sluit de dag af met een patat of pannenkoeken festijn.

 

Lees hier meer over zwemmen

Snoezelen


De Snoezelruimte is een unieke ruimte in het hotel, waar alle gasten, van jong tot oud, met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. tot rust komen. Het is een wereld vol verwondering en belevenis. Door middel van rustgevende muziek, gedempt licht en zachte meubels worden alle zintuigen geprikkeld om ultiem te ontspannen.

 

Lees hier meer over snoezelen

GOED OM TE WETEN:

  • Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op het Parc
  • Alle 4 de seizoenen zijn schitterend op het Parc
  • Het hotel heeft overal gratis wifi
  • U fietst en wandelt direct naast het Parc zo de oneindige Veluwe op
  • Uw verblijf draagt toe aan de ontwikkeling van de Spelderholt-studenten.
  • Apeldoorn (A1) en Arnhem (A50) zijn dichtbij