Trouwlocatie in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie in Apeldoorn? Kasteel Spelderholt is gelegen in Beekbergen, een dorp op de rand van de Veluwe. Het Kasteel staat midden in de bossen op een prachtig landgoed. Wij zijn aangemerkt als officiële trouwlocatie in Apeldoorn en hebben al tal van mooie beoordelingen van bruidsparen mogen ontvangen. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers geven je graag meer informatie over de mogelijkheden en een rondleiding over ons prachtige landgoed. Met Kasteel Spelderholt bieden we een prachtige trouwlocatie in Apeldoorn. Met de kasteelhal die omgebouwd kan worden tot trouwzaal ontstaat een sfeervol decor voor één van de meest bijzondere momenten in jullie leven.  

Contact opnemen 

 

Binnen- en buitenlocatie voor bruiloft

Kasteel Spelderholt biedt verschillende mogelijkheden voor jullie trouwlocatie in Apeldoorn. De kasteelhal kan omgetoverd worden tot sfeervolle trouwzaal. Het hoge plafond, de trap met rode loper en de grote schouw geven de zaal een authentieke uitstraling. Jullie hebben ook de mogelijkheid een (deel) van de festiviteiten buiten plaats te laten vinden. Onze trouwlocatie in Apeldoorn is bij mooi weer uitermate geschikt als locatie voor de ceremonie. En de omliggende feestzalen bieden voldoende ruimte voor een receptie, lunch of diner na het uitspreken van het ja-woord. Kortom; je kunt je complete huwelijksdag op 1 locatie vieren. Ben je nieuwsgierig geworden naar de trouwlocatie in Apeldoorn en bijbehorende mogelijkheden? Bel 055-5068847 en maak een afspraak voor een rondleiding.

 

 

Overnachten op de trouwlocatie nabij Apeldoorn

Willen jullie de bruiloft op een mooie manier afsluiten op het landgoed? Boek dan vooral onze royale bruidssuite, inclusief balkon en ligbad. Vanuit de suite heb je een mooi uitzicht over het landgoed en kun je heerlijk bijkomen en nagenieten van de bruiloft. De volgende ochtend kunnen jullie een uitgebreid ontbijt op de kamer verwachten. Ook de gasten hebben de mogelijkheid kamers te reserveren op de trouwlocatie in Apeldoorn. Dit kan tegen een gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Trouwlocatie apeldoorn met meer waarden

Kasteel Spelderholt is onderdeel van Stichting Parc Spelderholt. Wij bieden jongeren met een (licht) verstandelijke beperking de mogelijkheid hun zelfredzaamheid te vergroten. Omdat wij vinden dat iedereen de kans verdient zichzelf te ontwikkelen. De studenten van Academie Spelderholt zorgen er samen met ons professionele horecateam voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is op de trouwlocatie in Apeldoorn. Zij zullen jullie een geweldige dag bezorgen, waar iedereen met een grote glimlach aan terug denkt. Door de bruiloft op onze trouwlocatie in Apeldoorn plaats te laten vinden dragen jullie (in)direct bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. 

Het afhuren van onze locatie met eigen catering is helaas niet mogelijk