Nieuws

 

Nieuws

Beleid Coronavirus (Covid-19)

BELEID CORONAVIRUS (COVID-19) Wij volgen de laatste berichtgeving vanuit de overheid op de voet en passen ons beleid daarop aan. Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen zijn naast  het Hotel en Kasteel ook de woonhuizen van de studenten tot nader order gesloten.

Meer
Nieuws

Zonnebloem Beltrum 50 jaar!

Zonnebloem Beltrum viert dit jaar haar 50-jarige bestaan en daar wordt uitgebreid aandacht aan besteed. Onder andere met een gezellige bingo met mooie prijzen, waaronder een geheel verzorgd weekend voor twee personen in Hotel Spelderholt.

Meer
Nieuws

Spelderholtloop 2020

Na een succesvolle editie in 2019 is de datum voor de Spelderholtloop voor dit jaar bekend! Zondag 25 oktober 2020. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Meer
Nieuws

Open Toptrouwlocatie Route 1-2-2020

Altijd al op een prachtig landgoed willen trouwen? Doe dan mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op 1 februari 2020 en kom een kijkje nemen op Kasteel Spelderholt in Beekbergen.

Meer
Nieuws

Toneelgroep speelt GOD

Toneelgroep Graficus speelt in seizoen 2019-2020: GOD, geschreven door Woody Allen en bewerkt en geregisseerd door Aad van der Waal. GOD is een absurde komedie, waarbij constant de vraag in de lucht hangt: wat is echt? Dat is overigens niet het enige wat in de lucht hangt.

Meer
Nieuws

Rabobank overhandigt cheque aan Spelderholt-studenten!

Rabobank Apeldoorn en omgeving bestaat deze maand 115 jaar. Reden voor de bank om zijn medewerkers een bonus van € 115,- uit te keren. Niet zomaar, maar met de ‘opdracht’ om een lokaal, goed doel uit te kiezen om deze euro’s aan te doneren.

Meer