Nieuws

 

Nieuws

Spelderholtloop

Inmiddels staat de Spelderholtloop al bij veel mensen uit Apeldoorn en omstreken op hun hardloopkalender. Bij jou nog niet? Pak dan je agenda en noteer zondag 17 oktober 2021. Samen sporten is namelijk dubbel zo leuk! En de Spelderholtloop is ook nog eens geschikt voor iedereen: jong of oud, met of zonder beperking. Atletiekvereniging AV'34 uit Apeldoorn staat garant voor een goede organisatie en een heel mooi parcours door de bossen rond Parc Spelderholt!

Meer
Nieuws

Film perspectief op ontwikkeling

Op woensdag 9 juni 2021 is de film "Perspectief op Ontwikkeling" in première gegaan tijdens het INC. Festival. De film is gemaakt naar aanleiding van het wetenschappelijk onderzoek waaruit een grote groei in zelfstandigheid is aangetoond voor 18+ jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Meer
Nieuws

Open Toptrouwlocatie Route 27-06-2021

Altijd al op een prachtig landgoed willen trouwen? Doe dan mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 27 juni 2021 en kom een kijkje nemen op Kasteel Spelderholt in Beekbergen.

Meer
Nieuws

Wij wensen u een goed en gezond 2021

2020 was voor ons allemaal een bijzonder en bewogen jaar. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een goed en gezond 2021! Klik op meer om onze gezongen kerstwens te bekijken. Die tovert geheid een glimlach op uw gezicht.

Meer