Informatie COVID-19: Parc Spelderholt is geopend en hanteert aangepaste maatregelen.
Meer informatie

Nieuws

 

Nieuws

Spelderholtloop

De Spelderholtloop is geschikt voor iedereen: jong en oud, mensen met en zonder beperking. Atletiekvereniging AV'34 uit Apeldoorn staat garant voor een goede organisatie; Parc Spelderholt voor een schitterend parcours in de bossen rondom het landgoed. Schrijf je in en loop mee op zondag 25 oktober 2020!

Meer
Nieuws

Nieuwe stretchtent biedt mogelijkheden!

De stretchtent staat! En daar zijn we blij mee, omdat dit extra mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten. Samenkomsten in de buitenlucht. Op een veilige en verantwoorde manier.

Meer
Nieuws

Parc Spelderholt is geopend

Voor u en onze veiligheid passen wij de landelijke maatregelen en RIVM-richtlijnen met betrekking tot de 1,5 meter-samenleving en hygiëne-maatregelen toe.

Meer
Nieuws

Zonnebloem Beltrum 50 jaar!

Zonnebloem Beltrum viert dit jaar haar 50-jarige bestaan en daar wordt uitgebreid aandacht aan besteed. Onder andere met een gezellige bingo met mooie prijzen, waaronder een geheel verzorgd weekend voor twee personen in Hotel Spelderholt.

Meer
Nieuws

Open Toptrouwlocatie Route 1-2-2020

Altijd al op een prachtig landgoed willen trouwen? Doe dan mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op 1 februari 2020 en kom een kijkje nemen op Kasteel Spelderholt in Beekbergen.

Meer