Pers en Nieuws

Parc Spelderholt en de media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is bijzonder en geeft aan dat ook kranten, radio en televisie het unieke concept van Parc Spelderholt een warm hart toedragen. Regelmatig is er nieuws over Parc Spelderholt terug te vinden in de regionale pers, maar ook op landelijk niveau is er geregeld aandacht voor onze studenten.

Mocht u als journalist interesse hebben in ons unieke verhaal, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie op nummer 055 506 88 35 of mailen naar liesbeth.vanderwaal@parcspelderholt.nl.

Nieuws

Examens Academie Spelderholt

19 december 2017

Het zijn spannende tijden op Parc Spelderholt. De eindexamens voor de studenten zijn volop bezig. Als je slaagt krijg je komende donderdag je diploma! Dat wordt een groot feest, ook dat kan zenuwen geven.

Meer
Nieuws

Oliebollen voor Engie

19 december 2017

Vandaag hebben we wel 750 oliebollen gebakken voor Engie! Na weer een jaar van samenwerken met een maatschappelijk karakter met ENGIE Services Zuid B.V. is dit weer een mooie gezamenlijke actie. Zij geven oliebollen als relatiegeschenk in plaats van een fles wijn met kerst. En wij mogen ze bakken! Nog een paar honderd te gaan en ze worden heerlijk. Bedankt voor het afgelopen jaar!

Meer
Nieuws

Spelderholt in de sneeuw

14 december 2017

Het pakket sneeuw dat afgelopen dagen viel, maakte een hoop indruk. Op autorijders een negatieve. Maar op Parc Spelderholt leverde het ook een geweldige sfeer en mooie plaatjes op. Studenten, Hotelgasten en de zakelijke gasten die toch kwamen vergaderen werden verrast!

Meer
Nieuws

Oude beuk geveld

13 december 2017

De oude beuk die tussen het Kasteel en Hotel staat is op 11 december gesneuveld. Een dik pak sneeuw was te zwaar voor een van de drie uitlopers. Na een een eerder schade van twee jaar geleden hadden we hoop dit 110-jarige monument te kunnen behouden. Helaas is er na deze breuk een onveilige situatie ontstaan en hebben we we hem ook helemaal moeten laten ontmantelen. Dag beuk.

Meer
Nieuws

Spelderholtloop 2017 op 26 november!

27 september 2017

Sport is de weg naar participatie voor iedereen! En daarom organiseren Parc Spelderholt en Atletiek Vereniging '34 zondag 26 november 2017 de Spelderholtloop 2017!

Meer
Nieuws

Spelderholt salade wint 1ste prijs!

10 mei 2017

Horecastudenten Symen, Tjalling en Victor zijn afgelopen maandag samen met kok Patrick afgereisd naar Zeeland om mee te doen aan een nationale vakwedstrijd in de categorie ‘catering’. Talenten van verschillende niveaus en met allerlei soorten beperkingen kwamen in Grand Hotel Ter Duin in Burgh Haamstede in teamverband bijeen om deze beroepenwedstrijd aan te gaan.

Meer

Contactgegevens Parc Spelderholt

Postadres Bezoekadres