Pers en Nieuws

Parc Spelderholt en de media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is bijzonder en geeft aan dat ook kranten, radio en televisie het unieke concept van Parc Spelderholt een warm hart toedragen. Regelmatig is er nieuws over Parc Spelderholt terug te vinden in de regionale pers, maar ook op landelijk niveau is er geregeld aandacht voor onze studenten.

Mocht u als journalist interesse hebben in ons unieke verhaal, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie op nummer 055 506 88 35 of mailen naar liesbeth.vanderwaal@parcspelderholt.nl.

Nieuws

Brocante op Kasteel Spelderholt

23 februari 2018

Op 14 en 15 april a.s. vindt op Kasteel Spelderholt de jaarlijkse brocantemarkt plaats. Twee verdiepingen vol snuisterijen van brocanteurs uit België, Engeland en Frankrijk. U bent van 10.30 - 16.30 uur van harte welkom!

Meer
Nieuws

Informatiebijeenkomst

08 februari 2018

Op zaterdag 7 april 2018 wordt er een extra informatiebijeenkomst georganiseerd over de mogelijkheden van de Academie . Tijdens deze bijeenkomst geven wij een presentatie, een rondleiding en gaan we tot slot samen lunchen om al je vragen te kunnen beantwoorden. Wil je daar bij zijn? Meld je snel aan via onze website!

Meer
Nieuws

Student Koen te zien in tv-programma Van Harte

30 januari 2018

Op 21 december jongstleden nam student Koen zijn diploma van de Academie Spelderholt in ontvangst. Altijd een bijzonder moment, zo'n diploma-uitreiking op Parc Spelderholt, maar zeker voor Koen omdat hij die dag gefilmd werd voor het programma ‘Van Harte’ van de EO. Een nieuw tv-programma over het vieren van het leven en alles wat daarmee te maken heeft.

Meer
Nieuws

Brummel projectinrichters wordt Vriend van Spelderholt

29 januari 2018

EEN NIEUWE VRIEND VAN PARC SPELDERHOLT Ben Meuleman van Brummel Projectinrichters b.v. (ook wel bekend van de Ideeënfabriek) heeft op 29 januari 2018 op Kasteel Spelderholt, in het bijzijn van Annette Fritschy, studenten van de leergang horeca en de voorzitter van de Stichting Vrienden van Parc Spelderholt, het sponsorcontract ondertekend. Hij is daarmee Vriend van Parc Spelderholt geworden. Dankzij Brummel Projectinrichters is de hal van het Kasteel voorzien van kleurrijke bloemen en beschikken we over een sponsorbord. Onze dank daarvoor!

Meer
Nieuws

Meer faciliteiten in het Kasteel

19 januari 2018

Ook in 2018 we gaan verder met het ontwikkelingen van ons prachtige Parc. In 2017 is Kasteel Spelderholt volledig opgeknapt en beschikken alle vergaderzalen over 'state of the art' audiovisuele middelen. Nu, terwijl dit geschreven wordt, worden er 2 toiletten gerealiseerd op de eerste verdieping van het Kasteel. Zo verbeteren we steeds onze diensten naar u, als gast!

Meer
Nieuws

Start van een nieuwe lichting op de Academie.

09 januari 2018

Op 8 januari is er weer een nieuwe lichting van start gegaan op Academie Spelderholt. Ze gaan vandaag al de vloer op, onze jongeren leren door te doen. Ze nemen plaats in stagegroepen die onder begeleiding van vakkrachten staan en met meer en minder ervaren studenten. Zo leren ze naast de vakvaardigheden ook samenwerken, uitleggen en een professionele werkhouding! Beste studenten, succes allemaal! En wie weet ziet u de studenten zelf aan het werk als u langskomt.

Meer
Nieuws

Examens Academie Spelderholt

19 december 2017

Het zijn spannende tijden op Parc Spelderholt. De eindexamens voor de studenten zijn volop bezig. Als je slaagt krijg je komende donderdag je diploma! Dat wordt een groot feest, ook dat kan zenuwen geven.

Meer

Contactgegevens Parc Spelderholt

Postadres Bezoekadres