Nieuws

 

Nieuws

Brocante kerstmarkt

Het is de allermooiste tijd van het jaar, De harten zullen gloeien, Als de mensen van wie je houdt dichtbij zijn Het is de allermooiste tijd van het jaar. Op 9 en 10 december is het op Kasteel Spelderholt 'the most wonderful time of the Year'. Heerenlanden Events organiseert in samenwerking met Kasteel Spelderholt op 9 en 10 december a.s. de 3e editie van ‘Kerstmis Op Spelderholt.’

Meer
Nieuws

pier-de-boer-prijs-2023

De Pier de Boer prijs, uitgereikt door Fonds SPZ en HandicapNL, erkent de impact die Parc Spelderholt heeft op de ontwikkeling van jongeren met een verstandelijke beperking. Met deze onderscheiding wordt ons unieke ontwikkelingstraject waar jongeren leren, werken en wonen opnieuw gewaardeerd.

Meer
Nieuws

Ontdek de verborgen schatten van Kasteel Spelderholt tijdens de Open Monumentendagen

Het is weer een bijzonder jaar voor Parc Spelderholt, aangezien we de deuren van ons prachtige Kasteel Spelderholt openen voor de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2023. Het is een kans om de architecturale schoonheid en het rijke erfgoed van ons Kasteel te ontdekken, een parel genesteld in de natuurlijke schoonheid van ons uitgestrekte landgoed nabij Apeldoorn.

Meer
Nieuws

Spelderholtloop

Inmiddels staat de Spelderholtloop al bij veel mensen uit Apeldoorn en omstreken op hun hardloopkalender. Bij jou nog niet? Pak dan je agenda en noteer zondag 15 oktober 2023. Samen sporten is namelijk dubbel zo leuk! En de Spelderholtloop is ook nog eens geschikt voor iedereen: jong of oud, met of zonder beperking. Atletiekvereniging AV'34 uit Apeldoorn staat garant voor een goede organisatie en een heel mooi parcours door de bossen rond Parc Spelderholt!

Meer
Nieuws

Open Toptrouwlocatie Route

Op 25 juni 2023 kun je tijdens de Open Toptrouwlocatie route ervaren hoe het is om in een kasteel te trouwen. Proef de sfeer en laat je betoveren. Meld je aan en maak kans om jullie huwelijksdag t.w.v. € 10.000,- te winnen! Klik op onderstaande links voor meer informatie over tijden en aanmelden. Heel graag tot ziens op de 25e!

Meer