Nieuws

 

Nieuws

INC Awards 2023

PARC SPELDERHOLT: FINALIST INC AWARDS 2023 'OPLEIDING EN ONTWIKKELING' Parc Spelederholt zorgt als academie voor een plek waar jongeren met beperkingen actief groeien door het vergroten van hun zelfvertrouwen en woonvaardigheden. Wij zijn geselecteerd als finalist voor de INC Awards 2023, een erkenning die organisaties zoals Parc Spelderholt beloont. Wij helpen jongeren met beperkingen om hun potentieel te realiseren. Steun deze jongeren, omarm hun mogelijkheden en talenten, en vier samen met ons inclusie en groei.

Meer
Nieuws

Brocante kerstmarkt

Het is de allermooiste tijd van het jaar, De harten zullen gloeien, Als de mensen van wie je houdt dichtbij zijn Het is de allermooiste tijd van het jaar. Op 9 en 10 december is het op Kasteel Spelderholt 'the most wonderful time of the Year'. Heerenlanden Events organiseert in samenwerking met Kasteel Spelderholt op 9 en 10 december a.s. de 3e editie van ‘Kerstmis Op Spelderholt.’

Meer
Nieuws

pier-de-boer-prijs-2023

De Pier de Boer prijs, uitgereikt door Fonds SPZ en HandicapNL, erkent de impact die Parc Spelderholt heeft op de ontwikkeling van jongeren met een verstandelijke beperking. Met deze onderscheiding wordt ons unieke ontwikkelingstraject waar jongeren leren, werken en wonen opnieuw gewaardeerd.

Meer
Nieuws

Ontdek de verborgen schatten van Kasteel Spelderholt tijdens de Open Monumentendagen

Het is weer een bijzonder jaar voor Parc Spelderholt, aangezien we de deuren van ons prachtige Kasteel Spelderholt openen voor de Open Monumentendagen op 9 en 10 september 2023. Het is een kans om de architecturale schoonheid en het rijke erfgoed van ons Kasteel te ontdekken, een parel genesteld in de natuurlijke schoonheid van ons uitgestrekte landgoed nabij Apeldoorn.

Meer
Nieuws

Spelderholtloop

Inmiddels staat de Spelderholtloop al bij veel mensen uit Apeldoorn en omstreken op hun hardloopkalender. Bij jou nog niet? Pak dan je agenda en noteer zondag 13 oktober 2024. Samen sporten is namelijk dubbel zo leuk! En de Spelderholtloop is ook nog eens geschikt voor iedereen: jong of oud, met of zonder beperking. Atletiekvereniging AV'34 uit Apeldoorn staat garant voor een goede organisatie en een heel mooi parcours door de bossen rond Parc Spelderholt!

Meer