Trouwen

Altijd al willen trouwen op een bijzondere trouwlocatie? Je kunt elkaar nu eeuwige trouw beloven in Kasteel Spelderholt. Trouwen op deze locatie staat garant voor een intieme en warme sfeer dat bij jullie huwelijk past. De sfeer is origineel, de ambiance verrassend, kortom de ideale locatie voor het voltrekken van het huwelijk en het vieren van jullie onvergetelijke trouwdag. 

Ja, ik wil!

Kasteel Spelderholt een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Menig echtpaar heeft hier al het ja-woord aan elkaar gegeven. De zalen van het Kasteel bieden het perfecte onderkomen voor al jullie wensen. Kom je familie tegemoet vanaf de eeuwenoude trap in de trouwzaal of loop stralend het zonnige rosarium in en geef elkaar buiten het ja-woord. Kiezen jullie voor een kleine intieme bruiloft of voor een groot en spetterend feest, Parc Spelderholt biedt jullie alle mogelijkheden.

Tradities

 Om de huwelijksvoltrekking met dierbaren te vieren kunnen jullie gebruik maken van een heerlijke bubbel, die jullie zelf mogen sabreren! In vroegere glorietijden vierde Napoleon al zijn overwinningen met deze traditie, pak de kans om jullie huwelijk op deze speciale wijze in te wijden. Na het officiële gedeelte is het tijd voor de taart en de receptie. Na een smaakvol diner of buffet kan de dag worden afgesloten met een spetterend feest.  Uiteraard kan iedereen blijven overnachten in het 32 riante kamers tellende Hotel Spelderholt, zodat jullie ook bij het ontbijt nog kunnen (na)genieten van de start van jullie huwelijk.  Als kersvers bruidspaar slapen jullie uiteraard in de bruidssuite van het hotel. 

Meerwaarde

Door te kiezen voor Kasteel Spelderholt kiest u voor een bijzondere meerwaarde voor uw trouwerij. Enerzijds de bijzondere locatie, anderzijds de keuze uit de vele mogelijkheden op culinair gebied, met als extra meerwaarde het contact met onze Parc Spelderholt studenten. Uw komst biedt hen een geweldige mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen.

Goed om te weten

Jullie huwelijk is uniek en moet aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn.  Er zijn een aantal ondernemers die jullie en ons hierbij kunnen helpen.