Trouwen bij Kasteel Spelderholt

Op zoek naar een unieke trouwlocatie?
Neem dan contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden voor een van de mooiste dagen van je leven.

Onze medewerkers geven je met alle plezier een rondleiding door Kasteel Spelderholt en over ons landgoed, zodat je alvast een beetje in de stemming kunt komen.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 055 - 506 88 47. Of maak gebruik van het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  

Open Trouwlocatie Route

We hebben verschillende ondernemers uitgenodigd die jullie kunnen adviseren op het gebied van styling, fotografie, bruidstaarten, kleding en er komt een DJ.

Zijn jullie dus nog op zoek naar een unieke trouwlocatie? Kom dan langs, wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen! 

UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Als je kiest voor Kasteel Spelderholt, kies je voor een heel bijzondere trouwlocatie in Gelderland. Op onze prachtige trouwlocatie kunnen jullie je bruiloft door ons laten verzorgen van a tot z. 

Zijn er gasten die willen blijven overnachten? Dat kan tegen een aantrekkelijk tarief. Het kersverse bruidspaar slaapt natuurlijk in de bruidssuite. We vinden het belangrijk om jullie volledig te ontzorgen, zodat jullie voluit kunnen genieten van jullie speciale dag. Mogen wij jullie trouwdag verzorgen? Download de flyer hieronder voor meer informatie. 

Download de flyer

DE TROUWLOCATIE: BINNEN OF BUITEN TROUWEN

Kasteel Spelderholt is door de gemeente aangemerkt als een officiële trouwlocatie in Apeldoorn. 

Jullie ceremonie kan plaatsvinden in de Kasteelkamer. Willen jullie liever buiten trouwen? Bij mooi weer kan dat in de prachtige kasteeltuin!

Goed om te weten

Jullie huwelijk is uniek en jullie trouwdag moet daarom aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn.  Er zijn een aantal ondernemers die daarbij kunnen helpen: 

 

Het afhuren van onze locatie met eigen catering is helaas niet mogelijk