Trouwen

Op zoek naar een unieke trouwlocatie? In de echt verbonden worden op een heus kasteel?
Neem dan contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden voor die mooiste dag in je leven.

De medewerkers geven je met alle plezier een rondleiding door Kasteel Spelderholt en over ons landgoed, zodat je alvast een beetje in de stemming kunt komen.

Wij zijn trots op de mooie beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van bruidsparen die op Kasteel Spelderholt zijn getrouwd:

Bel voor meer informatie of een afspraak: 055 - 506 88 47. Of maak gebruik van het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bruidspaar Yentl en Wouter

UNIEKE TROUWLOCATIE IN GELDERLAND

Als je kiest voor Kasteel Spelderholt, kies je voor een heel bijzondere trouwlocatie in Gelderland. Op onze prachtige trouwlocatie kunnen jullie je bruiloft door ons laten verzorgen van a tot z. De ceremonie kan worden gehouden in ons Kasteel, met een unieke sfeer en omgeving. Jullie kunnen ervoor kiezen om de ceremonie te houden in de Kasteelhal, of buiten in het Rosarium. Beide keuzes hebben hun charmes. In onze Prinsenkamer kunnen jullie genieten van de bruidstaart, nadat de bruidegom op unieke wijze de champagne heeft gesabreerd. Natuurlijk is het mogelijk om jullie fotograaf mee te nemen, maar wij hebben ook een samenwerking met onze vaste trouwfotograaf om deze dag écht onvergetelijk te maken. Na het proosten is het tijd voor een borrel met hapjes, hierna staat een heerlijk diner gepland. En dat alles op één locatie!  

Zijn er gasten die willen blijven overnachten? Dat kan tegen een aantrekkelijk tarief. Het kersverse bruidspaar slaapt natuurlijk in de bruidssuite. We vinden het belangrijk om jullie volledig te ontzorgen, zodat jullie voluit kunnen genieten van jullie speciale dag. Mogen wij jullie trouwdag verzorgen? Download de flyer hieronder voor meer informatie. 

 

Download de flyer

DE TROUWLOCATIE: BINNEN OF BUITEN TROUWEN

Kasteel Spelderholt is door de gemeente aangemerkt als een officiële trouwlocatie in Apeldoorn. 

De kasteelhal, die omgetoverd kan worden tot een trouwzaal, en de overige zalen bieden voldoende mogelijkheden om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.  

Toch graag buiten trouwen? Mocht de zon schijnen op jullie trouwdag, is het mogelijk om buiten te trouwen. Dan kunnen de ceremonie en de rest van de festiviteiten (deels) verplaatst worden naar de tuin rondom het kasteel. Buiten trouwen in ons rosarium geeft een uniek en magisch effect. 

Buiten trouwen
Gedekte tafel voor openhaard

Goed om te weten

Jullie huwelijk is uniek en jullie trouwdag moet daarom aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn.  Er zijn een aantal ondernemers die daarbij kunnen helpen: 

Wij kunnen voor jullie veel meer verzorgen dan alleen de ceremonie,  

 

Het afhuren van onze locatie met eigen catering is helaas niet mogelijk