Trouwen

Altijd al willen trouwen op een bijzondere locatie? Je kunt elkaar nu eeuwige trouw beloven op Kasteel Spelderholt. Trouwen op deze locatie staat garant voor een intieme en warme sfeer die bij jullie huwelijk past in een verrassende ambiance. Kortom de ideale locatie voor het voltrekken van jullie huwelijk en het vieren van een onvergetelijke trouwdag. 

Ja, ik wil!

Kasteel Spelderholt is een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Menig stel heeft hier het ja-woord aan elkaar gegeven. De zalen van het Kasteel bieden het perfecte onderkomen voor al jullie wensen. Kom je familie tegemoet vanaf de statige trap in de trouwzaal of loop stralend het zonnige rosarium in en geef elkaar buiten het ja-woord. Kiezen jullie voor een kleine intieme bruiloft of juist voor een groot en spetterend feest? Parc Spelderholt biedt jullie alle mogelijkheden.

Tradities

Vier de huwelijksvoltrekking met dierbaren met champagne! En laat de kurk knallen. Sabreren noemen we dat. In vroegere glorietijden vierde Napoleon al zijn overwinningen met deze traditie. Pak de kans om jullie huwelijk op deze speciale wijze in te wijden. Na het officiële gedeelte is het tijd voor de taart en de receptie. Na een smaakvol diner of buffet kan de dag worden afgesloten met een spetterend feest.  Uiteraard kan iedereen blijven overnachten in het 32 riante kamers tellende Hotel Spelderholt, zodat jullie ook bij het ontbijt nog kunnen (na)genieten van de start van jullie huwelijk.  Als kersvers bruidspaar slapen jullie uiteraard in onze bruidssuite. 

Meerwaarde

Door te kiezen voor Kasteel Spelderholt kiest u voor een bijzondere meerwaarde voor uw trouwerij. Enerzijds de bijzondere locatie, anderzijds de keuze uit de vele mogelijkheden op culinair gebied, met als extra meerwaarde het contact met onze Parc Spelderholt studenten. Uw komst biedt hen een geweldige mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en alles wat ze geleerd hebben in praktijk te brengen.

Goed om te weten

Jullie huwelijk is uniek en moet aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn.  Er zijn een aantal ondernemers die jullie en ons hierbij kunnen helpen.