EEN UNIEK CONCEPT

Parc Spelderholt biedt jongeren (18-25 jaar) met een verstandelijke beperking met Academie Spelderholt een vierjarig ontwikkelingstraject aan, als vervolg op het voortgezet speciaal onderwijs (VSO).

Parc Spelderholt is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht voor deze doelgroep. Het resultaat is dat bijna al onze studenten met hun Spelderholt-diploma/certificaat op de reguliere arbeidsmarkt of in een arbeidsmatige dagbesteding werk vinden in het vak dat zij geleerd hebben en in staat zijn zelfstandiger te leven en wonen. 

 

voor gasten een hotel en kasteel met meer waarden!

Voor een heerlijk weekend weg of om uw vakantie door te brengen. Voor een uitgebreide lunch of smakelijk diner. Voor als u iets te vieren heeft: een bruiloft, jubileum of ander feest. En bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Dan bent u bij Hotel Spelderholt en Kasteel Spelderholt aan het juiste adres. Het geleerde wordt door studenten in praktijk gebracht en zo dragen zij, met onze professionals, bij aan de dienstverlening en beleving van onze gasten.