Vergaderlocatie Apeldoorn

Parc Spelderholt is gelegen in de bosrijke omgeving van Beekbergen in Gelderland. 
Beekbergen ligt midden op de Veluwe ten zuiden van Apeldoorn. Het Kasteel is op slechts 5 minuten afstand van de A1 en de A50, maar toch middenin de groene bossen gelegen. De ligging van het Kasteel is ideaal als u op zoek bent naar een unieke vergaderruimte nabij Apeldoorn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bijzondere vergaderruimte nabij apeldoorn

Bijzonder vergaderen nabij Apeldoorn doet u bij Parc Spelderholt in het hotel. U hebt de keuze om te vergaderen in het theater of in de foyerVoordeel van het theater is dat deze ruimte over een podium beschikt en ruimte biedt voor 140 personen. In beide zalen is wifi, een beamer en een flipover aanwezig. Op deze manier kunt u tijdens uw vergadering aantekeningen maken en iedereen gemakkelijk betrekken. Het is eveneens mogelijk overdag in het hotel of Kasteel te vergaderen en ‘s nachts te overnachten in één van de riante opgestelde hotelkamers. Hierdoor is het een bijzondere vergaderruimte nabij Apeldoorn.

Vergaderlocatie Apeldoorn in het kasteel

Het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel van Parc Spelderholt is bij uitstek geschikt voor inspirerende vergadersessies. In het Kasteel vindt u acht vergaderzalen die ruimte bieden aan 10 tot 150 personen. Hierdoor is het een ideale vergaderruimte nabij Apeldoorn. De zalen zijn allemaal voorzien van wifi, scherm of beamer en flipover. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk waardoor u met verschillende aantallen kunt vergaderen. Organiseert u een hybride vergadering? Ook daar heeft het Kasteel ruimte voor. De Wildkamer beschikt over een soundbar met HD-camera en microfoons. Hierdoor verloopt uw hybride vergadering vlekkeloos in één van deze vergaderruimtes nabij Apeldoorn. Bij mooi weer is het ook nog mogelijk om uit te wijken naar het aansluitende terras. Oftewel; er zijn vele verschillende mogelijkheden voor onze vergaderlocatie nabij Apeldoorn. 

Vergaderarrangement in apeldoorn

De vergadering breidt u gemakkelijk uit met een fijn vergaderarrangement. Hierdoor wordt vergaderen in Apeldoorn pas écht bijzonder. De arrangementen van Parc Spelderholt zijn voorzien van fijne extra’s die uw vergaderruimte nabij Apeldoorn tot een hoger niveau tillen. Kies bijvoorbeeld voor een lunch of overnachting erbij. Het is ook mogelijk om het gekozen arrangement uit te breiden met een borreluurtje, buffet of meergangendiner. U kunt ook een teambuildingsactiviteit of workshop toevoegen aan het arrangement. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor deze vergaderruimte in Apeldoorn. 

Buiten vergaderen Nabij apeldoorn

Op zoek naar een unieke vergaderruimte nabij Apeldoorn? Kom buiten vergaderen op het terrein van Parc Spelderholt! Ideaal om met mooi weer een fijne vergaderlocatie te hebben. De tent biedt plaats voor 60 man. Mocht het wat frisser zijn, dan zorgen de heaters ervoor dat u tijdens de meeting warm blijft. Een unieke ervaring als je wil vergaderen nabij Apeldoorn. 

Faciliteiten vergaderlocatie

Op het ruimte landgoed is er een ruim aantal en gratis parkeerplaatsen aanwezig. Zowel in Kasteel Spelderholt als in Hotel Spelderholt kan er gratis gebruik worden gemaakt van Wi-Fi. In al deze vergaderruimtes nabij Apeldoorn zijn standaard de volgende faciliteiten aanwezig: 

  • Beamer
  • Wifi
  • Flip-over met papier en stiften

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Naast een unieke ligging heeft Parc Spelderholt nog iets bijzonder te bieden. Parc Spelderholt is naast een vergaderruimte nabij Apeldoorn en hotel ook een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking. Zowel in de bediening als op culinair gebied werken de Spelderholt-studenten mee om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Uw komst draagt bij aan hun leerproces en past zodoende zeer goed in een beleid van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Enthousiast geworden over deze unieke, inspirerende vergaderlocatie nabij Apeldoorn?