Vergaderlocatie Apeldoorn

Parc Spelderholt is gelegen in de bosrijke omgeving van Beekbergen in Gelderland. 
Beekbergen ligt midden op de Veluwe ten zuiden van Apeldoorn. Het Kasteel is op slecht 5 minuten afstand van de A1 en de A50, maar toch middenin de groene bossen gelegen. De ligging van het Kasteel is ideaal als u op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie in het groen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vergaderen in een kasteel

Kasteel Spelderholt is de ideale vergaderlocatie als u op zoekt bent naar een bijzondere locatie. Het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel is bij uitstek geschikt voor inspirerende vergadersessies. Kasteel Spelderholt heeft 8 vergaderzalen die ruimte bieden aan 10 tot 150 personen. Ideaal voor grote groepen, maar ook zeer geschikt als kleine, intieme vergaderruimte. Bij mooi weer is het ook nog mogelijk om uit te wijken naar het aansluitende terras.

U heeft de keuze uit verschillende vergaderarrangementen, die uiteraard uitgebreid kunnen worden met een borreluurtje, buffet of een uitgeserveerd meergangendiner. Maar ook met een teambuildingsactiviteit of workshop. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vergaderlocaties hotel Spelderholt

Naast het Kasteel ligt Hotel Spelderholt. Het Hotel is een modern vormgegeven gebouw en beschikt over 4 vergaderzalen, waaronder een theater met ruimte voor 140 personen.

Vergaderen en overnachten

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie waar u ook kunt overnachten? Dan is Parc Spelderholt een ideale locatie. Overdag kunt u vergaderen in het Kasteel en ’s nachts kunt u overnachten in één van de riante opgestelde hotelkamers. Tevens beschikt het Hotel over een zwembad en fitnessruimte, zodat u na het vergaderen heerlijk kunt ontspannen.

Faciliteiten vergaderlocatie

Op het ruimte landgoed is er een ruim aantal en gratis parkeerkplaatsen aanwezig. Zowel in Kasteel Spelderholt als in Hotel Spelderholt kan er gratis gebruik worden gemaakt van Wi-Fi. Op alle vergaderzalen zijn standaard de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Beamer
  • Wifi
  • Flip-over met papier en stiften

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Naast een unieke ligging heeft Parc Spelderholt nog iets bijzonder te bieden. Parc Spelderholt is naast een Vergaderlocatie en Hotel ook een ontwikkelcentrum voor jongeren met een functiebeperking. Zowel in de bediening als op culinair gebied werken de Spelderholt-studenten mee om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Uw komst draagt bij aan hun leerproces en past zodoende zeer goed in een beleid van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Enthousiast geworden over deze unieke, inspirerende vergaderlocatie?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!