Condoleance locatie in Beekbergen

Na een uitvaart is het prettig nog even met familie, vrienden en kennissen bij elkaar te kunnen zijn. Kasteel Spelderholt beschikt over verschillende ruimtes waar je in alle rust en privacy kunt samenzijn. Het is eveneens mogelijk een koffietafel of lunch te laten verzorgen in het Kasteel. Ons landgoed is op de Veluwe en midden in het groen gelegen. Dit maakt het een fijne en rustige condoleance locatie. Wij verzorgen uitsluitend de catering voor en/of na de uitvaart, het is niet mogelijk de gehele uitvaardienst bij ons plaats te laten vinden. Neem vrijblijvend contact met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contact opnemen

Kasteel met meer waarden

Parc Spelderholt biedt jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking de mogelijkheid hun zelfredzaamheid te vergroten. De studenten leren en werken op het landgoed gedurende een 4-jarig ontwikkelingstraject. Begeleid door professionals leren zij onder meer de gastvrije kneepjes van het vak en zorgen zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Onze gasten dragen op deze manier (in)direct bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten.

Rustig gelegen zalen van verschillend formaat

Het is uiteraard belangrijk dat u op de condoleance locatie voldoende privacy heeft. Binnen Kasteel Spelderholt vindt u zeven zalen van verschillend formaat. Allen volledig af te sluiten en rustig gelegen. Welke zaal het beste past is afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. Het is in iedere zaal mogelijk lunch en/of koffie te laten serveren. Het gehele kasteel is rolstoeltoegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de locatie. Wij helpen u graag een passende zaal te vinden voor uw condoleance, koffietafel of lunch na afloop van de uitvaart. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op.

Condoleance locatie in de buitenlucht

Wilt u voor of na de uitvaart samenkomen in de buitenlucht? Ook dat is mogelijk bij Kasteel Spelderholt. Wij beschikken over een riante stretchtent, die centraal op ons landgoed is gelegen. De stretchtent is geschikt voor maximaal 150 personen en voorzien van heaters. Deze rustige buitenlocatie vormt een prettige omgeving voor een samenzijn met familie, vrienden en kennissen.