Vakantieweken

Tijdens de vakantieweken bij Parc Spelderholt kun je lekker tot rust komen. Samen met andere vakantiegasten verblijf je in ons Hotel en met elkaar maken we er een fantastische vakantieweek van. Ben jij een avonturier? Houd je van lekker eten of ben je muzikaal? Lees dan gauw verder.

 

WAT DOEN WE TIJDENS EEN VAKANTIEWEEK? 

Voor elke vakantieweek hebben we een thema. Dit betekent dat we tijdens die week alle activiteiten rond dit thema organiseren.
De volgende thema's hebben we bij Parc Spelderholt:

 • CULINAIR: Houd je van lekker eten, proeven en koken? Dan zijn de culinaire vakantieweken echt iets voor jou!
  Je prikkelt al je culinaire zintuigen. Terwijl de heerlijke geuren door het restaurant gaan kan jij samen met de andere gasten jullie zelfgemaakt eten proeven. Tijdens deze week gaan we ook zeker een kampvuur maken om de marsmallows of worstjes te bakken. Misschien gaan we tijdens een culinaire week ook wel elke dag het eten van een ander land proeven.
 • ACTIEF: Lekker bewegen en actief zijn. De actieve vakantieweken worden gevuld met fitnessen, wandelen, bootcampen, midgetgolfen en nog veel meer actie.
  Tijdens deze vakantieweken zijn we vooral actief met elkaar. Dit is wel aangepast aan jou dus ook als je minder goed ter been bent kan je je prima inschrijven voor deze week. Een speurtocht doen, je spierballen trainen en wie weet bezoeken we ook nog wel een boksschool en doen we een les mee. Dus ben je graag in beweging en houd je van een uitdaging? Geef je dan op voor deze actieve week.
 • CREATIEF: Schilderen, timmeren, kleien, als echte creatieveling kan je je hart ophalen tijdens de creatieve vakantieweken. De mooiste creaties worden in deze week gemaakt. Van het verven van t-shirts tot het timmeren van vogelhuisjes. Daarnaast een bezoek aan het gezellige dorp Beekbergen waar ze heerlijke ijsjes verkopen. 
 • MUZIEK, THEATER EN DANS: Houd jij van zingen, muziek, theater en dansen? In ons theater heb je alle ruimte om jouw talenten te laten zien en horen.

Wil je weten wanneer wij vakantieweken organiseren? Kijk dan naar ons aanbod voor 2018. 

Vakantieweken 2018

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING

Tijdens de vakantieweek is er altijd één begeleider aanwezig. Deze begeleider is er dag en nacht. 
Voor 9 gasten wordt er één begeleider ingezet. Als er meer dan 9 gasten komen dan zal er een tweede begeleider aanwezig zijn. 
Heb je ondersteuning nodig bij je persoonlijke verzorging of is het voor jou prettig om bijvoorbeeld de dag voor te structureren? Dan kan je hier individuele begeleiding voor inkopen.
Heb je verpleegkundige ondersteuning nodig? Laat ons dit weten. Wij gaan dan passende zorg voor je regelen.

Je VERBLIJF

Je slaapt op een tweepersoonskamer.. We bekijken samen of je hier alleen gaat slapen of met een andere jongere. De hotelkamer heeft een badkamer met een bad- of douche. Sommige kamers hebben een balkon. Alle kamers hebben een tv en in het hotel is wifi aanwezig.

Tijdens je verblijf is het volgende inbegrepen:

 • hotelkamer
 • begeleiding
 • ontbijt, lunch en diner
 • begeleiding
 • activiteiten

HET HOTEL

Tijdens de vakantieweek logeer je samen met ongeveer 10-15 gasten in ons Hotel. In de vakantieweken ontmoet je andere gasten. Samen met deze gasten ga je van alles beleven en maken wij er met elkaar een onvergetelijke vakantie van. Je verblijft in ons Hotel met veel faciliteiten, onder andere:

 • zwembad
 • midgetgolfbaan
 • snoezelruimte
 • theater
 • fitnesszaal

OPENINGSTIJDEN 

Als je bij ons op vakantie komt zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Een hele week: We beginnen op vrijdagmiddag om 17:00 uur met een 3-gangen diner klaargemaakt door onze kok. Als je ouders/ vertegenwoordigers het leuk vinden om mee te eten dan is dit mogelijk (€ 22,50 p.p., graag reserveren). 
  De vakantieweek eindigt op vrijdagochtend om 11:00 uur. Je mag dan opgehaald worden in Boszicht (verdieping -1) het Hotel. 
 • Een midweek: Is een week te lang? Dan mag je ook voor een midweek komen. Op maandagmorgen om 10:00 uur ben je dan van harte welkom. Je kunt op vrijdagmorgen om 11:00 uur weer opgehaald worden. 
 • Overig: Wil je graag iets anders dan een hele week of midweek? Dit is altijd bespreekbaar. 
Contactformulier Logeerweekenden en vakantieweken

Contactgegevens Parc Spelderholt

Postadres Bezoekadres