Logeerweekenden en vakantieweken

Ben jij op zoek naar een gezellige plek waar je verschillende activiteiten onderneemt samen met anderen? Bezoek dan eens de logeerweekenden en/of vakantieweken van Parc Spelderholt.

Tijdens jouw verblijf bij ons ontmoet je anderen en samen gaan jullie van alles beleven.

 

 

Kijk hier voor ons aanbod van de Logeerweekenden & Vakantieweken 2018

Klik hier voor ons aanbod van de Logeerweekenden & Vakantieweken 2019

 

 

 

LOGEERWEEKENDEN

Een leuk weekend met andere jongeren beleven?

Tijdens de logeerweekenden kun je aan verschillende activiteiten meedoen. Deze activiteiten beleef je samen met de groep jongeren die ook komen logeren. Je kunt op je eigen niveau aan de activiteiten meedoen. 
De logeerweekenden zijn bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 35 jaar met uiteenlopende beperkingen. 
Wanneer je het weekend wilt doorbrengen met leeftijdsgenoten, samen dingen wilt ondernemen en stappen wilt maken om zelfstandiger te worden, dan zijn deze weekenden geschikt voor jou.

Een aantal van jullie zal misschien de keuze maken om in de toekomst het ontwikkelingstraject bij de Academie te volgen. Tijdens de logeerweekenden kan je alvast een kijkje nemen op het Parc en kennismaken met de manier van begeleiden. 

Aanmelden Logeerweekenden en Vakantieweken

VAKANTIEWEKEN


Samen met andere vakantiegasten ontspannen en met elkaar veel plezier beleven tijdens een vakantieweek?

Jong en oud (gemiddeld 12-50 jaar) kan zich opgeven voor de vakantieweken. Wil je lekker ontspannen in een mooie omgeving? Vind je het fijn om dit samen met andere mensen met een beperking te doen met een programma op maat? Dan zijn de vakantieweken van Spelderholt geschikt voor jou. Je bent van harte welkom!

VOOR WIE?

  • Jongeren die met leeftijdsgenoten een leuke vakantie of weekend willen beleven.
  • Jongeren die naast een verstandelijke beperking eventueel een andere diagnose hebben, zoals: PDD-NOS, autisme, het syndroom van Down, het Williams-Beuren syndroom, niet aangeboren hersenletsel (NAH), auditieve beperkingen, motorische beperkingen, non-verbal Learning Disabilities (NLD), epilepsie, dyspraxie enzovoort.  
  • Jongeren die graag meedoen aan verschillende activiteiten waarbij gemiddeld één begeleider aanwezig is voor negen jongeren. 
  • Jongeren die geen problemen hebben op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. 

ZELFSTANDIGHEID EN ZELFREDZAAMHEID

Naast het activiteitenaanbod wordt er gewerkt aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de jongeren door middel van een begeleidingsplan. Je eigen mogelijkheden vergroten staat hierbij altijd voorop. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten leuke en leerzame activiteiten te ondernemen en samen een leuke tijd te hebben. Op deze manier zijn jongeren op een ontspannen manier bezig met hun ontwikkeling. 

KOSTEN

Bij Parc Spelderholt werken we met een uurtarief. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor Logeren regulier of Logeren plus. Dit betekent dat je kan kiezen of je alleen op een kamer slaapt of samen met een andere jongere.

Bij ons kan je jouw verblijf betalen vanuit PGB. Wij zullen hiervoor een zorgovereenkomst opstellen.

Bij de prijs zit inbegrepen:
- 24 uur begeleiding per dag
- ontbijt, lunch en diner
- hotelkamer 
- activiteiten 

Voor vakantieweken zullen we ook groepsgeld in rekening brengen. Dit gebruiken voor uitstapjes en materiaal. 

Voor meer informatie over de kosten kun je contact met ons opnemen. 

Contactformulier logeerweekenden en vakantieweken