Logeerweekenden en vakantieweken

Ben jij op zoek naar een gezellige plek waar je samen met anderen leuke activiteiten kunt ondernemen? Bezoek dan eens de logeerweekenden en/of vakantieweken van Parc Spelderholt.

Een mooie manier om andere mensen te ontmoeten en van alles te beleven. Deze begeleide vakanties en logeerweekenden zijn voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) hebben we speciale logeerweekenden.  

Klik hier voor ons aanbod van de Logeerweekenden & Vakantieweken 2019.

LOGEERWEEKENDEN

Een leuk weekend met andere jongeren beleven?

Tijdens de logeerweekenden kun je aan verschillende activiteiten deelnemen, op je eigen niveau, samen met andere jongeren. 
De logeerweekenden zijn bedoeld voor iedereen in de leeftijd van 12 tot 35 jaar met uiteenlopende beperkingen. 
Wil je een weekend doorbrengen met leeftijdsgenoten, samen dingen ondernemen en stappen zetten om zelfstandiger te worden? Dan zijn deze weekenden geschikt voor jou.

De logeerweekenden zijn een goede maner om een kijkje te nemen op ons mooie Parc en kennis te maken met onze manier van begeleiden. Vele van onze studenten besloten zich na een logeerweekend in te schrijven voor het driejarige ontwikkelingstraject. Wie volgt?

Meer informatie over de Logeerweekenden

VAKANTIEWEKEN

Samen met andere vakantiegasten met een verstandelijke beperking ontspannen en met elkaar veel plezier beleven tijdens een vakantieweek?

Jong en oud (gemiddeld 12-50 jaar) kan zich opgeven voor een begeleide vakantie. Wil je lekker ontspannen in een mooie omgeving? Vind je het fijn om dit samen met andere mensen met een beperking te doen? Met een programma op maat? Dan zijn de vakantieweken van Spelderholt geschikt voor jou. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over de Vakantieweken

VOOR WIE?

  • Jongeren die met leeftijdsgenoten een leuke vakantie of weekend willen beleven.
  • Jongeren die naast een verstandelijke beperking eventueel een andere diagnose hebben, zoals PDD-NOS, autisme, het syndroom van Down, het Williams-Beuren syndroom, niet aangeboren hersenletsel (NAH), auditieve beperkingen, motorische beperkingen, Non-verbal Learning Disabilities (NLD), epilepsie, dyspraxie, etc.
  • Jongeren die graag meedoen aan verschillende activiteiten, waarbij gemiddeld één begeleider aanwezig is voor negen jongeren. 
  • Jongeren die geen problemen hebben op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. 

ZELFSTANDIGHEID EN ZELFREDZAAMHEID

Naast het aanbieden van leuke activiteiten wordt er gewerkt aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de jongeren door middel van een begeleidingsplan. Je eigen mogelijkheden vergroten staat hierbij altijd voorop. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten leuke en leerzame activiteiten te ondernemen en samen een leuke tijd te hebben. Een goede manier om op een ontspannen manier bezig te zijn met je ontwikkeling. 

KOSTEN

Bij de logeerweekenden en vakantieweken werken we met een uurtarief. Dit uurtarief is gebaseerd op de hoeveelheid extra individuele begeleiding die jij nodig hebt. De kosten voor het logeren kunnen vanuit het PGB (Persoonsgebonden Budget) betaald worden. Heb je een indicatie in ZIN (Zorg In Natura) dan kun je het budget of een deel daarvan omzetten naar PGB. Voor aanvang verzorgen wij de juiste zorgovereenkomst en de daarbij behorende documenten.

Uren inclusief zorg

Uurtarief

1 nacht 24 uur standaard

€ 9,00

1 nacht 24 uur 0,5 inclusief individuele begeleiding

€ 9,91

1 nacht 24 uur 1,0 inclusief individuele begeleiding

€ 10,83

1 nacht 24 uur 1,5 inclusief individuele begeleiding

€ 11,74

1 nacht 24 uur 2,0 inclusief individuele begeleiding

€ 12,65

1 nacht 24 uur 2,5 inclusief individuele begeleiding

€ 13,56

1 nacht 24 uur 3,0 inclusief individuele begeleiding

€ 14,48

1 nacht 24 uur 3,5 inclusief individuele begeleiding

€ 15,39

1 nacht 24 uur 4,0 inclusief individuele begeleiding

€ 16,30

Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • 24 uur begeleiding per dag
  • ontbijt, lunch en diner
  • hotelkamer
  • activiteiten

Voor de vakantieweken wordt groepsgeld in rekening gebracht, waarvan we materiaal aanschaffen en uitstapjes maken.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Contactformulier logeerweekenden en vakantieweken