Informatie COVID-19: Parc Spelderholt is geopend en hanteert aangepaste maatregelen.
Meer informatie

Aanmelden

Ben je benieuwd of Academie Spelderholt iets voor jou is? En zou je wel eens een kijkje willen komen nemen? Dat kan tijdens een informatiebijeenkomst. Wij vertellen je alles wat je wilt weten en geven een rondleiding, zodat je de sfeer kunt proeven.
Ben je al eens bij een informatiebijeenkomst geweest? Dan kun je direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Informatiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst geven wij een presentatie en een rondleiding. Daarna gaan we samen lunchen en zullen we proberen om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer ben je welkom?

  • Zaterdag 25 september 2021, van 10:00 - 13:00 uur*
  • Zaterdag 27 november 2021, van 10:00 - 13:00 uur
  • Zaterdag 5 februari 2022, van 10:00 - 13:00 uur
  • Zaterdag 4 juni 2022, van 10:00 - 13:00 uur

 *De informatiebijeenkomst van 25 september zit helaas vol. Aanmelden voor de reservelijst is mogelijk door een e-mail te sturen naar: aanname.academie@parcspelderholt.nl.
Wij zullen contact met u opnemen wanneer er een plek beschikbaar komt. 

Meld je nu aan

Logeren of vakantie vieren? 

Wil je graag komen logeren of vakantie vieren en ben je eens bij een informatiebijeenkomst geweest? Wij nemen graag contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.  

Contactformulier

Kennismakingsgesprek ontwikkelingstraject

Wil je graag student worden aan Academie Spelderholt en ben je al eens bij een informatiebijeenkomst geweest? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Maak nu een afspraak