Informatie COVID-19: Parc Spelderholt is geopend en hanteert aangepaste maatregelen.
Meer informatie

Aanmelden

Ben je benieuwd of Academie Spelderholt iets voor jou is? En zou je wel eens een kijkje willen komen nemen? Dat kan tijdens een informatiebijeenkomst. Wij vertellen je alles wat je wilt weten en geven een rondleiding, zodat je de sfeer kunt proeven.
Ben je al eens bij een informatiebijeenkomst geweest of wil je op korte termijn starten? Dan kun je direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Informatiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst geven wij een presentatie en een rondleiding. Daarna gaan we samen lunchen en zullen we proberen om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer ben je welkom*:

  • Zaterdag 2 april 2022, van 10:00 - 13:00 uur
  • Zaterdag 4 juni 2022, van 10:00 - 13:00 uur

*De informatiebijeenkomst van 5 februari 2022 zit in principe vol. Aanmelden voor de wachtlijst is eventueel mogelijk. U kunt dan een e-mail sturen naar aanname.academie@parcspelderholt.nl.  

Meld je nu aan

Logeren of vakantie vieren? 

Wil je graag komen logeren of vakantie vieren en ben je eens bij een informatiebijeenkomst geweest? Wij nemen graag contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.  

Contactformulier

Kennismakingsgesprek ontwikkelingstraject

Wil je graag student worden aan Academie Spelderholt en ben je al eens bij een informatiebijeenkomst geweest? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Maak nu een afspraak