Logeerweekenden

Samen met andere jongeren een gezellig weekend beleven. Lijkt je dit leuk? Kom dan gezellig bij ons logeren!

Tijdens het logeerweekend logeer je met 10- 15 andere jongeren in ons Hotel. Tijdens de logeerweekenden organiseren wij verschillende activiteiten.  Je kan tijdens de weekenden het Parc verkennen. Je maakt kennis met de kok, de andere jongeren en de natuur.

Mocht je in de toekomst het ontwikkelingstraject bij de Academie willen volgen dan kunnen wij jou hier tijdens het logeerweekend op voorbereiden.  

WAT DOEN WE TIJDENS logeerWEEKenden?

Je kan twee keer per maand voor een logeerweekend komen, namelijk elk eerste weekend en elk derde weekend.
Per weekend kiezen we een thema en daaromheen bedenken wij leuke activiteiten.
Deze thema's kom je tegen in onze logeerweekenden:

 • Culinair: houd je van lekker eten, proeven en koken? Dan zijn de culinaire weekenden echt iets voor jou!
 • Actief: tijdens de actieve weekenden gaan we fitnessen, wandelen, bootcamp, midgetgolfen en nog veel meer. Dus ben je een bezige bij en houd je van een uitdaging? Geef je dan op voor een actief weekend.
 • Creatief: schilderen, timmeren, kleien, als echte creatieveling kan je je hart ophalen tijdens de creatieve weekenden.
 • Muziek, theater en dans: houd jij van zingen, muziek, theater en dansen? In ons theater hebben we alle ruimte om onze talenten te laten zien en horen.

Wil je weten wanneer wij logeerweekenden organiseren? Kijk dan hier naar ons aanbod voor 2018. 

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING

In het logeerweekend is er altijd een begeleider aanwezig. Deze begeleider is er dag en nacht. Voor negen jongeren is er één begeleider aanwezig. Als er meer dan negen gasten komen dan zal er een tweede begeleider aanwezig zijn.

Heb je ondersteuning nodig bij je persoonlijke verzorging of is het voor jou prettig om bijvoorbeeld de dag te structureren? Dan kan je hier individuele begeleiding voor inkopen.

Heb je verpleegkundige ondersteuning nodig? Laat ons dit weten. Wij kunnen  (beperkt) passende zorg voor je regelen.

Je verblijf

Je slaapt op een tweepersoonskamer.. We bekijken of je hier alleen gaat slapen of samen met een andere jongere. De hotelkamer heeft een badkamer met een bad- of douche. Sommige kamers hebben een balkon. Alle kamers hebben een tv en in het hotel is wifi aanwezig.

Tijdens je verblijf is het volgende inbegrepen:

 • hotelkamer
 • begeleiding
 • ontbijt, lunch en diner
 • 1 begeleider voor negen jongeren
 • activiteiten

HET HOTEL

Tijdens het logeerweekend logeer je in ons Hotel. Tijdens deze weekenden ontmoet je andere jongeren. Samen gaan jullie van alles beleven en maken wij er met elkaar een gezellig weekend van. Je verblijft in ons Hotel met veel faciliteiten, onder andere:

 • zwembad
 • midgetgolfbaan
 • snoezelruimte
 • theater
 • fitnesszaal

OPENINGSTIJDEN

We beginnen op vrijdag om 17:00 uur en zondag om 17:00 uur sluiten we het logeerweekend samen af.

 

Vrijdagmiddag mag je vanaf 17:00 uur bij ons binnenlopen. Je kan om 18.00 dan bij ons aansluiten voor een gezamenlijk diner. Tot 19:00 uur maakt de kok namelijk voor ons een heerlijk 3-gangen diner. Je ouders mogen ook blijven eten (19,50 p.p. reserveren gewenst).  Je ouders kunnen dan andere ouders en jongeren ontmoeten. Zo beginnen we ons logeerweekend met een gezellig diner met elkaar. Onze begeleiders zijn er natuurlijk ook bij.

Op zondagmiddag voor 17:00 uur eindigd het logeerweekend en wordt iedereen opgehaald.

Wil je niet het hele weekend blijven? Dit is in overleg ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een dag komen of één nacht blijven slapen. Dit is vaak een goed idee voor jongeren die nog moeten wennen aan logeren. 

 

Meld je hier aan voor een logeerweekend.