Feestlocatie Apeldoorn

Iets te vieren? Kasteel Spelderholt vormt de perfecte feestlocatie nabij Apeldoorn. Het kasteel is gelegen aan de rand van Beekbergen, midden in het groen. Onze feestzalen bieden plaats aan 20 tot 200 personen. Op het Spelderholt volgen jongeren met een (licht) verstandelijke beperking een ontwikkelingstraject tot assistent in de horeca, dienstverlening of onderhoud. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Trouwen op kasteel Spelderholt

Ons kasteel biedt alle mogelijkheden voor een prachtige bruiloft. Sinds 2009 is kasteel Spelderholt door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie in Apeldoorn. Bij een huwelijksfeest toveren we de kasteelhal om tot trouwzaal. De overige zalen bieden voldoende ruimte en mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. En bij lekker weer kan er ook voor gekozen worden de ceremonie en andere festiviteiten (deels) in onze kasteeltuin plaats te laten vinden.

Feestlocatie apeldoorn - VAN familiedag tot galafeest

Onze feestlocatie nabij Apeldoorn biedt een geschikte locatie voor ieder type feest. Of je nu van plan bent een familiedag, personeelsfeest, surprise party of stijlvol galafeest te organiseren, wij denken graag met je mee. Voor ieder type feest hebben wij een passend arrangement dat volledig kan worden afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Wil je jouw feest graag buiten laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk! Onze riante stretchtent van 200 m2 is geschikt voor maximaal 150 personen. De tent is voorzien van heaters en sfeervolle verlichting.

De voordelen van spelderrholt als feestlocatie

Kasteel Spelderholt biedt naast sfeer en gezelligheid ook verschillende praktische voordelen. Zo is onze feestlocatie nabij Apeldoorn goed te bereiken vanaf de A50 en de A1. Daarnaast is er ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid op de locatie. Verder biedt Spelderholt ook de mogelijkheid op locatie te overnachten. Ons hotel beschikt over 33 ruime kamers. Kortom, ons kasteel op de Veluwe vormt de ideale feestlocatie nabij Apeldoorn en is prachtig gelegen! Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op.

Feestlocatie nabij Apeldoorn reserveren

Wil je onze feestlocatie, nabij Apeldoorn en omringd door groen, graag reserveren voor een bepaalde datum? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We denken graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken!