Aanbod

We bieden verschillende trainingen en workshops aan waarin de interventie van Parc Spelderholt centraal staat. Gericht op ontwikkeling, eigen regie en autonomie voor mensen met een beperking

Deze trainingen en workshops kunnen zowel bij u op locatie als bij Hotel&Kasteel Spelderholt georganiseerd worden.

Kunt u niet vinden wat uw zoekt binnen het huidige aanbod? Of wilt u een aanpassing in het bestaande aanbod? Neem dan contact met ons op zodat we vrijblijvend kunnen onderzoeken of we u kunnen bieden wat u zoekt of wat beter aansluit bij uw wensen en ideeën.

Training: Ontwikkelingsgericht denken en handelen

De training creëert bij de deelnemers bewustwording hoe je als zorgprofessional naar mensen met een beperking kijkt en hoe je handelt. Geeft inspiratie om oprechte verwachtingen te hebben en te kijken naar de mogelijkheden van mensen met een beperking. Levert handvatten op om ontwikkelingsgericht te denk en handelen in de praktijk.

Workshop Ontwikkelingsgericht denken en handelen – mee ontwikkelen met je kind

Hoe kan ik als ouder of verwant mee in de ontwikkeling van mijn kind of naaste? Hoe kan ik ontwikkelingsgericht denken en handelen in de praktijk zonder dat dit enorme aanpassingen vergt?

LEES MEER

INSPIRATIESESSIES

Is een training of workshop niet wat u zoekt? Maar bent u wel op zoek naar een frisse wind of nieuw impuls? Dan biedt wellicht een inspiratiesessie uitkomst. Op deze manier kunt u laagdrempelig uw team, begeleiders, verwanten of andere betrokkenen prikkelen in het ontwikkelingsgericht denken. Korter, alleen denken in mogelijkheden behouden.

  • Inspiratiesessie: Denken in mogelijkheden

Prikkel je gedachten, wat is er mogelijk? biedt dit kansen?
Waarom en hoe? We nemen je mee…..