Expertisecentrum Spelderholt

 

Expertisecentrum Spelderholt is onderdeel van Stichting Parc Spelderholt. Het expertisecentrum borgt alle opgedane kennis en kunde van afgelopen jaren en zet zich in om dit te delen en door te ontwikkelen binnen en buiten de grenzen van ons Parc. Deze kennis, waarop onder andere onze methodiek voor Academie spelderholt is gebaseerd, kan ook jou helpen om als ouder, professional of verwant mee te kunnen in de ontwikkeling van je kind of naaste. Bekijk de verschillende trainingen en workshops in ons aanbod.

Doelstelling

Het doel van het expertisecentrum is het uitdragen van kennis en kunde in het begeleiden en stimuleren van mensen met een beperking wat leidt tot een grotere mate van zelfstandigheid, eigen regie en autonomie. We richten ons op ouders, verwanten, zorgprofessionals (zowel in woonomgeving als dagbesteding) en bedrijven/organisaties. We willen hen de middelen en kennis bieden om mensen met een beperking optimaal te ondersteunen in hun groei. Ieder mens heeft de behoefte om zich te ontwikkelen, hoewel dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. De snelheid en omvang van de ontwikkelingsstappen variëren per persoon, maar het belangrijkste is dat er stappen worden gemaakt om zelfstandigheid, eigen regie en zelfbeschikking te stimuleren.

Lees meer over onze doelstelling

aanbod

Heeft u, of uw organisatie/team behoefte aan een ontwikkelingsgericht impuls of bent u zoekende hoe u binnen uw organisatie meer kunt doen om de mogelijkheden die mensen met een beperking hebben volop te benutten? Wij helpen u graag! Wij bieden verschillende trainingen aan waarin u leert ontwikkelingsgericht te denken en te handelen in de praktijk. Mocht u op zoek zijn naar iets wat meer laagdrempelig is: wij bieden ook inspiratiesessies, deze sessies zijn een goede manier om uw team of andere betrokkenen te prikkelen in het ontwikkelingsgericht denken.

Lees meer over ons aanbod

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u iets zoekt dat niet in ons huidige aanbod staat, of wanneer u het aanbod iets wil uitbreiden, laat het ons weten. We kijken graag samen met u vrijblijvend naar de mogelijkheden die beter aansluiten bij uw wensen en ideeën.

Offerte aanvragen

CONTACT

Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Contact