Zalen

Parc Spelderholt beschikt over twee accommodaties waarin zich multifunctionele vergaderzalen bevinden. Enerzijds het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel Spelderholt, anderzijds het moderne Hotel Spelderholt dat tevens zalen biedt.

KASTEEL SPELDERHOLT

Kasteel Spelderholt beschikt over 8 vergaderzalen van verschillende groottes, waarvan 4 vergaderzalen zich op de begane grond bevinden en 4 vergaderzalen op de eerste verdieping van het Kasteel.

De zalen in het Kasteel bieden ruimte aan groepen van 10 tot 150 personen door vergaderruimtes aan elkaar te koppelen of kleinere vergaderzalen als subzaal te gebruiken voor groepsopdrachten. Alle vergaderzalen in het Kasteel hebben daglicht en op de begane grond is het mogelijk, bij mooi weer, uit te wijken naar het aansluitende terras.

Door middel van het wegschuiven van de muur tussen de Jonkheer- en Jonkvrouwkamer zijn deze zalen tevens te gebruiken als 1 grote zaal, die ruimte biedt aan 70 personen.

Kasteel
Kasteel Spelderholt
Hotel Spelderholt

HOTEL SPELDERHOLT

Hotel Spelderholt beschikt over 4 vergaderzalen, waaronder een theater met ruimte voor 140 personen. Ook in het hotel zijn de vergaderzalen te combineren en zijn de kleinere vergaderruimtes zowel geschikt voor vergaderingen tot 25 personen of als subzaal voor groepsopdrachten.

Hotel