Zalen

Parc Spelderholt beschikt over twee accommodaties met multifunctionele vergaderzalen. Het meer dan 100 jaar oude Kasteel Spelderholt en het moderne Hotel Spelderholt.

KASTEEL SPELDERHOLT

Kasteel Spelderholt beschikt over 7 vergaderzalen van verschillende formaten. Vier vergaderzalen bevinden zich op de begane grond en drie vergaderzalen op de eerste verdieping van het Kasteel.

De zalen in het Kasteel bieden ruimte aan groepen van 10 tot 150 personen door vergaderruimtes aan elkaar te koppelen of kleinere vergaderzalen als subzaal te gebruiken voor groepsopdrachten. Alle vergaderzalen in het Kasteel hebben daglicht en op de begane grond is het mogelijk om, bij mooi weer, uit te wijken naar het aansluitende terras.

Door middel van het wegschuiven van de muur tussen de Jonkheer- en Jonkvrouwkamer zijn deze zalen tevens te gebruiken als 1 grote zaal, die ruimte biedt aan 70 personen.

Kasteel
Kasteel Spelderholt

Hotel Spelderholt

HOTEL SPELDERHOLT

Hotel Spelderholt beschikt over 4 vergaderzalen, waaronder een theater met ruimte voor 140 personen. Ook in het hotel zijn de vergaderzalen te combineren en zijn de kleinere vergaderruimtes zowel geschikt voor vergaderingen tot 25 personen of als subzaal voor groepsopdrachten.

Hotel