Wildexcursie Veluwe

Wild spotten op de Veluwe met vrienden, familie of collega’s? In samenwerking met Wildpraat organiseert Parc Spelderholt wildwandelingen en -diners. Vanaf ons landgoed loopt u het bos in waar u kans hebt onder meer edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en schotse hooglanders te spotten. Ga onder leiding van een ervaren gids op wildexcursie op de Veluwe en ontdek plekken waar u anders niet zo snel komt!

 

Online reserveren

Wild spotten op de Veluwe

Een pootafdruk van een ree, wroetsporen van een wild zwijn, de favoriete plekken van het wild… De ogen en kennis van onze gids helpen u wild te spotten op de Veluwe. Maar natuurlijk komt er ook wat geluk bij kijken! Aan het eind van de middag gaat u op pad. Na de wildwandeling verassen we u met een heerlijke Veluwse amuse en bierproeverij. Onderdeel van onze wildexcursie op de Veluwe is eveneens het bereiden en nuttigen van een wilddiner. De afsluiting vindt plaats bij het haardvuur, inclusief borrel. Kortom, een gezellige dag wild spotten op de Veluwe!

Wild spotten Veluwe

Wildexcursie inclusief overnachting

Ons wildarrangement voor twee personen is inclusief overnachting in een standaard tweepersoonskamer. Deze kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Het arrangement bevat daarnaast een uitgebreid ontbijtbuffet en een bosproeverij. Wanneer u bij ons een wildexcursie op de Veluwe boekt, draagt u bij aan de ontwikkeling van onze Spelderholt-studenten. Deze jongeren met een (licht) verstandelijke beperking wonen, werken en leren bij Parc Spelderholt. Wij bieden hen een prettige leeromgeving waarin zij de kans krijgen hun zelfredzaamheid te vergroten. Ook beschikbaar zonder overnachting.

Programma WILDEXCURSIE VELUWE

Ons wildarrangement omvat een overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer met ontbijtbuffet en bosproeverij. Optioneel is de excursie zonder overnachting ook beschikbaar. Uw deelname ondersteunt de ontwikkeling van Spelderholt-studenten.

Programma:

  • 15:00 Ontvangst Wildhut
  • 15:30 Excursie met boswachter
  • 17:00 Veluws drankje en amuse
  • 18:00 Wildcooking diner
  • 20:00 Dessert bij het haardvuur
Wildexcursie Veluwe

Beleef met vrienden, familie of collega's

Wildexcursie op de Veluwe; een gezellig uitje voor zowel jong als oud! Boek ons arrangement voor bijvoorbeeld een familiedag of personeelsuitje. Onder leiding van onze ervaren gids leert u de Veluwe kennen en ziet u met eigen ogen waar het wild leeft. Het wild spotten op de Veluwe arrangement is zowel met als zonder overnachting te boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een wildarrangement met overnachting.