Restaurant Veluwe

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant op de Veluwe? Bij Restaurant Spelderholt in Beekbergen kunt u 7 dagen per week terecht voor een kop koffie, lunch of diner. Doordeweeks wordt u extra gastvrij ontvangen door studenten van Academie Spelderholt. Deze jongeren met een beperking worden opgeleid tot horeca-assistent. Met uw bezoek aan ons restaurant op de Veluwe draagt u bij aan de ontwikkeling van de Spelderholt-studenten. Ook wanneer u niet in ons hotel overnacht, bent u van harte welkom bij ons restaurant.

Online reserveren

Gerechten die bij het seizoen passen

Ieder seizoen brengen wij een nieuw menu magazine uit. Hierin vindt u onder andere meer informatie over ons seizoensgebonden menu, onze partners en de geschiedenis van ons restaurant op de Veluwe. Bij ieder seizoen hoort uiteraard een bijpassend menu. Geniet bijvoorbeeld in de lente van een ‘Voorjaars Proeverij’ of een heerlijke Spaanse kaasplank. In de winter bieden wij onder meer wildcooking diner arrangementen aan. Onze koks houden uiteraard graag rekening met eventuele diëten of allergieën. 

Restaurant Veluwe - voorbereid op pad

Wanneer u de Veluwe bezoekt is het ook zeker aan te raden één van de wandel- of fietsroutes te volgen. Geniet ontspannen van de prachtige omgeving die de Veluwe te bieden heeft. Naast koffie, lunch en diner op locatie kunt u bij ons ook terecht voor een goed gevuld lunchpakket. U kunt deze reserveren bij onze receptie en wij zorgen er vervolgens voor dat deze op de afgesproken dag en tijd voor u klaarstaat.

Outdoor genieten bij ons restaurant op de Veluwe

Bij ons restaurant op de Veluwe kunt u er ook voor kiezen lekker op het terras een hapje te eten. Bij lekker weer is het hier zalig vertoeven. Op ons landgoed organiseren we daarnaast onder meer barbecues, vuurkorfsessies, wilddiners en borrels. Nabij het restaurant ligt onze Wildhut, die is voorzien van onder andere een dinertafel, open haart en sfeervolle inrichting. Centraal gelegen op ons landgoed vindt u de stretchtent. Deze buitenlocatie is geschikt voor maximaal 150 personen en geschikt voor diverse doeleinden.