Restaurant Spelderholt

In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht voor een kopje koffie of om van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner te genieten. Door de open keuken ziet u hoe gedreven onze koks bezig zijn met hun passie: koken! Het restaurant heeft een ruim terras en bij mooi weer is het daar zalig vertoeven. 

Op doordeweekse dagen wordt u ontvangen met een extra bijzondere glimlach door de Spelderholt-studenten. De studenten, jongeren met een beperking, werken mee in het restaurant om opgeleid te worden tot horeca-assistent.  Gastvrijheid met een hoofdletter G, dat is zeker.  In de weekenden zijn de studenten naar huis om over hun ervaringen te vertellen die ze op het Parc hebben opgedaan. Onze vaste collega's ontvangen u dan.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 055 - 506 88 05.

 

Menu en openingstijden

Ons restaurant is geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. De keuken sluit om 19.30.  Om zeker te zijn van een plekje is reserveren aan te raden. Reserveren kan telefonisch via telefoonnummer 055 - 506 88 05 of per e-mail hotel@parcspelderholt.nl. Neemt u vast een kijkje in onze menukaart en ons speciale kindermenu.

 

GOED OM TE WETEN:

  • De koks houden graag rekening met eventuele diëten
  • Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner
  • Wanneer u niet in het hotel overnacht, bent u uiteraard ook van harte welkom om te komen proeven in Restaurant Spelderholt
  • Familiediner, kerstdiner, buffet, paasontbijt, netwerkontbijt: het is allemaal mogelijk.
  • De Spelderholt-studenten vinden het geweldig wanneer u komt eten