Kamers

Het hotel biedt in totaal 32 riante hotelkamers aan met een strak en sfeervol interieur. De hotelkamers zijn verdeeld in de categorieën: standaard, comfort, familie en mindervalide.  Alle kamers hebben basis aanpassingen voor mindervalide en een 12-tal kamers beschikt over hoog en laag bedden. Alle kamers hebben hebben uitzicht op de hertenweide, het Kasteel Spelderholt of het bos.

Comfort hotelkamer

Een comfort hotelkamer is uitgerust met een sfeervol zithoekje, 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en losstaande douche. Op uw eigen balkon kunt u genieten van fluitende vogels, de frisse dennengeur en het prachtige uitzicht over het landgoed. Alle hotelkamers beschikken over een telefoon, een televisie en gratis wifi.

Boeken comfort hotelkamer Hotel Spelderholt

aangepaste hotelkamers

Alle aangepaste comfort hotelkamers met balkons zijn ruim opgezet en rolstoeltoegankelijk. Ook de badkamers zijn rolstoelvriendelijk en zijn voorzien van een douchestoel en toiletbeugels. Enkele kamers beschikken over een ligbad inclusief ruimte voor tillift. In deze badkamers is ook altijd is een aparte douche aanwezig.

In totaal zijn er twaalf hotelkamers met hoog-laag bedden en twee hotelkamers met een hoog-laag toilet. Bijna alle kamers zijn voorzien van een alarmeringssysteem. Wilt u met uw gezin op vakantie kiest u dan voor de aangepaste familiekamer. 

Lees meer informatie over de aanpassingen in ons hotel

Boeken mindervalide hotelkamer Hotel Spelderholt

Familiekamer


Heerlijk met uw gezin gezin een paar nachtjes weg? Boek dan nu de familiekamer. Een familiekamer bestaat uit 2 aaneengeschakelde hotelkamers met een tussendeur.  Samen gezellig napraten of nog even televisie kijken terwijl de kinderen al heerlijk slapen in de kamer naast u. Wilt u met een mindervalide familielid op vakantie dan is ook de familiekamer uiterst geschikt. 

De gezinskamers zijn voorzien van een keukenblok met watervoorziening en koelkast. Voor een heerlijke lunch of diner nodigen we u uit in het restaurant waar u geniet van de culinaire verrassingen van de chef-kok.

Boek familiekamer Hotel Spelderholt

STANDAARD HOTELKAMER

De standaard hotelkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden en een  eigen badkamer met toilet, wastafel en douche en zijn van alle gemakken voorzien. Alle hotelkamers beschikken over een telefoon, een televisie en gratis wifi.

 

Boek standaard hotelkamer Hotel Spelderholt

Goed om te weten:

  • Hotel Spelderholt heeft 32 ruime kamers 
  • De kamers zijn verdeeld over 3 etages 
  • Er zijn 2 liften aanwezig in het Hotel
  • Er zijn 12 aangepaste kamers voor mindervaliden
  • Alle kamers hebben 2 eenpersoonsbedden, uitgezonderd de bruidssuite

Contactgegevens Parc Spelderholt

Postadres Bezoekadres