Mindervalide aanpassingen

Hotel Spelderholt is een schitterende accommodatie waar iedereen welkom is. Het hotel beschikt over vele moderne aanpassingen waardoor ook u, met een lichamelijke beperking, uitstekend in Hotel Spelderholt kan verblijven. Denkt u hierbij aan het extra verwarmde zwembad, de snoezelruimte en de aangepaste hotelkamers. Alle zorg kan uit handen genomen worden, zo kunnen hulpmiddelen en persoonlijke verzorging op locatie worden geleverd. Leest u hieronder meer hierover. Ook aan uw verzorgende is gedacht, samen op vakantie met het mantelzorgarrangement

ROLSTOELVRIENDELIJK HOTEL

Het gebouw is drempelvrij waardoor het gehele hotel rolstoelvriendelijk is. De deuren in de gangen zijn elektrisch te openen. Het hotel beschikt over twee ruime liften en op elke verdieping bevindt zich een MIVA-toilet. Kamernummering is voorzien van braille.

FACILITEITEN

Hotel Spelderholt beschikt over diverse faciliteiten die ook allemaal goed toegankelijk zijn. Denk aan een extra verwarmd zwembad met whirlpool en  snoezelruimte.

Het zwembad met whirlpool is extra verwarmd. Er is een tillift en een douchebrancard aanwezig. Het zwembad is bereikbaar via een brede trap en er zijn diverse spelmaterialen en hulpmiddelen aanwezig. Het bad, zonder badmeester, is 1.40 meter diep. 

Hotel Spelderholt beschikt over een grote snoezelruimte van zeventig vierkante meter waar je door middel van verschillende zachte meubels, rustgevende muziek en gedempt licht heerlijk kan ontspannen. Lees meer over de snoezelruimte van Hotel Spelderholt.

De fitnessruimte beschikt over aangepaste fitnessapparatuur die werken op basis van luchtdruk. Hierdoor zijn ze eenvoudig te bedienen.

HULPMIDDELEN

Hotel Spelderholt beschikt zelf over een tillift in het zwembad en in de snoezelruimte. In de hotelkamers zijn in alle badkamers een vaste douchestoel en beugels bij het toilet aanwezig en hebben onze zogenaamde mindervalide kamesr ook extra een hoog-laag bed. Heeft u meer hulpmiddelen nodig om uw verblijf te vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld een tillift of verrijdbare douchestoel, kunt u met Medipoint contact opnemen. Vaak wordt het lenen van deze extra hulpmiddelen vergoed vanuit uw zorgverzekering en ook kan Medipoint de middelen in het hotel brengen en weer ophalen, zodat u deze lasten niet heeft. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen hulpmiddelen mee te nemen.

PERSOONLIJKE VERZORGING 

Tijdens uw verblijf in Hotel Spelderholt is het mogelijk dat de zorg uit handen wordt genomen. Planmatige zorg kan door een lokale thuiszorgorganisatie in ons hotel plaatsvinden. Het regelen van deze zorg en eventueel hulpmiddelen kunt u uiteraard zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan Comfort Zorg via het telefoonnummer 0900 - 234 1234

GOED OM TE WETEN:

  • Het gehele hotel is rolstoel toegankelijk
  • Er is een tillift aanwezig in het zwembad en de snoezelruimte
  • Er is een invalide parkeerplaats voor de deur van het hotel
  • Hulpmiddelen en persoonlijke verzorging kunnen op locatie worden geregeld