Allergenen menukaart

Lunchkaart

Dinerkaart

 

 

 

Crème brûlée

BOSPADDENSTOELEN - briocheBROOD

 

 

 

gemarineerde zalm

venkel - veldsla - forelkuit- vinaigrette van dille

+ toeslag € 2,55

 

 

 

Beef tataki

miso - sesamzaadjes - zoetzure van wortel & radijs

 

 

Garnalen uit de oven

knoflooksaus - toast

 

 

 

 

 

 

 

Zoete aardappeL

crème fraîche - ras el hanout - amandelen - peterselie olie

 

Tom kha kai

kokos/ gember/ taugé/ kip

Zeewolf

krokantje van rauwe ham - beurre blanc - kappertjes

+ toeslag € 2,50

 

 

Gildehoenfilet

rode port - gekonfijte zilveruitjes

 

 

Cannelloni

spinazie - ricotta - salie - hazelnoot

 

 

Lam rumpsteak

honing-dadelsaus - couscous - abrikoos

 

 

Rundersukade

jus - zwarte knoflook - ratatouille

+ toeslag € 3,50

 

Kids & Borrel