Overnachten op de Veluwe

Hotel Spelderholt is voorzien van alle faciliteiten voor een onvergetelijke overnachting op de Veluwe. Geniet wandelend of fietsend van de prachtige omgeving. Bezoek Paleis het Loo, neem een kijkje bij de Loenense waterval of wandel ontspannen door het Nationaal Park Veluwezoom. Bij het overnachten op de Veluwe is er genoeg te beleven! Doordeweeks werken er studenten van Spelderholt Academie samen in Hotel Spelderholt om u extra woonbeleving te bieden. Deze jongeren met een beperking worden opgeleid in de horeca, dienstverlening en onderhoud. Zo draagt u tijdens het overnachten op de Veluwe bij aan de ontwikkeling van onze studenten.

Boek uw overnachting

Sfeervolle hotelkamers

Ons hotel beschikt over 33 ruime en sfeervolle hotelkamers, onderverdeeld in comfort en standaard kamers. Het hotel heeft ook verschillende familiekamers en een bruidssuite. De kamers zijn geschikt voor mensen met een handicap. De badkamer is rolstoeltoegankelijk en heeft een douchestoel. Twaalf kamers beschikken over hoog/laag-bedden. Vanaf uw balkon kunt u genieten van de schitterende hertenweide, het prachtige kasteel Spelderholt of het bos. Bij uw overnachting op de Veluwe heeft u keuze uit kamers in verschillende thema's. Wilt u zich onderdompelen in de Italiaanse of Marokkaanse sferen? Of beleeft u liever een echt sprookje, een stedentrip naar New York of een reis naar Bali? Kom sfeervol overnachten op de Veluwe in Hotel Spelderholt!

Geniet van de omgeving tijdens uw overnachting op de veluwe

De Veluwe biedt een prachtige omgeving voor lange wandel- en fietstochten. Hotel Spelderholt is gelegen in Beekbergen, een klein dorpje waar u gezellig kunt winkelen. Verder bevinden er zich verschillende bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. Zo kunt u tijdens het overnachten op de Veluwe bijvoorbeeld aapjes bekijken in de Apenheul, de attracties van de Julianatoren ontdekken, uw kennis vergroten bij het Kröller-Müller museum of heerlijk ontspannen bij Wellness Thermen Bussloo.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Door uw overnachting op de Veluwe kunnen wij een kans bieden aan jongeren met een (licht)verstandelijke beperking om hun zelfredzaamheid te vergroten, in een prettige leeromgeving. Onder begeleiding van professionals leren deze studenten van de Spelderholt Academie in 3 jaar verschillende vaardigheden die nodig zijn in deze branche. Zo dragen niet alleen onze medewerkers, maar ook al onze gasten die overnachten op de Veluwe direct (en indirect) bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze studenten.