Comfort DeLuxe Kamer

In de zomer van 2018 zijn een aantal comfort kamers gerenoveerd: De Comfort DeLuxe kamers. De indeling van deze DeLuxe kamers is gelijk aan de Comfort kamers: uitgerust met een sfeervol zithoekje, 2 éénpersoonsbedden en een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en een aparte douche. 

Geniet van de luxe uitstraling die deze kamer geeft. Op uw eigen balkon kunt u genieten van fluitende vogels, de frisse dennengeur en het prachtige uitzicht over het landgoed. Alle hotelkamers beschikken over een telefoon, een televisie en gratis wifi.

 • Gratis WiFi
 • Televisie
 • Twin bedden
 • Rolstoeltoegangelijk
 • Gratis parkeren
 • Restaurant
 • Verwarmd zwembad
 • Check in vanaf 15:00 uur
 • Check out om 11:00 uur
 • Inclusief ontbijt
 • Fietsverhuur
kamer Comfort DeLuxe
kamer Comfort DeLuxe
kamer Comfort DeLuxe

Themakamers

De wereld ontdekken zonder heel ver te hoeven reizen? Dat kan in Hotel Spelderholt! U reist van Kopenhagen naar New York en van Bali naar Toscane. Vrij prachtige themakamers sieren het hotel sinds kort. Reist u met ons mee?

In de zomer van 2018 zijn enkele van onze comfortkamers gerenoveerd naar Comfort Deluxe themakamers. De themakamer is uitgerust met een gezellige zithoek en een badkamer met bad, toilet, wastafel en een aparte douche. Op uw eigen balkon kunt u heerlijk genieten. De hotelkamers hebben een telefoon, televisie en gratis internettoegang. Het is mogelijk een babybed (0-2 jaar), een kinderbed (3-11 jaar) of extra bed voor een volwassene op de kamer te plaatsen. Dit is bij te boeken als 'extra', verderop in het boekingsproces.

Themakamer Kopenhagen

Hej hej, velommen til København! Welkom in Kopenhagen! In deze prachtige kamer beleeft u alle sprookjes van Hans Christian Andersen. 

Themakamer Kopenhagen
Themakamer Denemarken
Themakamer Parc Seplderholt

Themakamer Toscane

De Comfort DeLuxekamer met als thema Toscane brengt u in Italiaanse sferen. Over alle details is nagedacht. De kleuren, materialen en de inrichting geven u het gevoel dat u zich in een hotelkamer in Toscane bevindt. 

Themakamer Toscane

THEMAKAMER MARRAKESH

De Comfort DeLuxekamer met als thema Marrakesh brengt u in Marrokaanse sferen. Over alle details is nagedacht. Geniet van de sfeer van het sprookje van 1000 en één nacht!

Themakamer Marrakesch
Marrakesch themakamer

THEMAKAMER NEW YORK

De Comfort DeLuxekamer met als thema New York brengt u live in deze  wereldstad. Over alle details is nagedacht. Zing uit volle borst mee met Frank Sinatra's  "New York New York" in deze als loft gestylde kamer.

Themakamer New York
New York Themakamer

THEMAKAMER BALI

De Comfort DeLuxekamer met als thema Bali brengt u naar dit prachtige eiland. Over alle details is nagedacht. Wanneer u in uw bamboebed ligt met een cocktail in uw hand, hoort u het ruisen van de Balizee!

Themakamer Bali
Bali Themakamer