Meer kans op een werkplek voor mensen met een beperking

Vind je dat je meer in je mars hebt dan veel mensen denken? Wil jij ook graag met andere studenten samen wonen, samen leren en jezelf ontwikkelen? En later op zoek gaan naar een leuke baan?
Schrijf je dan in voor het driejarige ontwikkelingstraject op Academie Spelderholt. Tijdens deze drie jaar werk je – samen met je begeleiders – aan je ontwikkeling. Op die manier ontdek je waar je talenten liggen en stap je na die drie jaar met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. 

Proefdagen
Lijkt het je wel wat om op Parc Spelderholt te komen wonen, leren en werken? Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het er hier uitziet? En zou je best wel eens een kijkje willen nemen in een van de studentenkamers? Dat kan! Kom gezellig een paar dagen proefdraaien.

 

Tijdens de proefdagen kun je uitzoeken welke leergang het beste bij jou past. Misschien ben je wel een echte horeca-tijger. Of heb je groene vingers en hou je van tuinieren. Dan is de leergang onderhoud-assistent echt iets voor jou. Of ben jij iemand die het leuk vindt om andere mensen te helpen? Dan ben je misschien wel heel geschikt als dienstverlening-assistent.

Logeren
Natuurlijk kun je ook eerst een week of weekend komen logeren. Dan verblijf je met 8-10 andere jongeren in ons hotel. We organiseren leuke activiteiten – creatief, culinair, muzikaal, sportief -  dus er is altijd wel iets te doen. Dit is voor jou een manier om ons te leren kennen en voor ons om jou te leren kennen. En het is nog gezellig ook. En wie weet, besluit je daarna wel om je in te schrijven voor het ontwikkelingstraject.

 

Over Academie Spelderholt
Academie Spelderholt vindt het belangrijk dat ook jongeren met een beperking zich verder kunnen ontwikkelen. Bij ons staan iemands mogelijkheden en de juiste ondersteuning om die mogelijkheden optimaal tot ontplooiing te laten komen centraal. Met elkaar geven we de toekomst inhoud.

Benieuwd geworden?
Maak dan gauw een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via het contactformulier.