Vernieuwing voor Kasteel Spelderholt

Kasteel Spelderholt is van buiten een plaatje, van binnen was de tijd even stil blijven staan.
Met het oog op ons hogere serviceniveau en de stijgende aanvragen stond de aankleding van het pronkstuk van ons landgoed op ons wensenlijstje. De studenten en collega's die jullie bedienen zijn een tijd geleden al in het nieuw gestoken. Dus hebben we MTB-Architecten gevraagd het interieur aan te pakken.

Sfeerimpressie

Hiernaast een sfeerimpressie van onze plannen. Op onze blog plaatsen we foto's van hoe de situatie was en hoe de werkzaamheden vorderen. De renovatie houdt in dat de ruimtes sfeervoller, gemakkelijker in gebruik en veiliger worden. Er zal ook een grotere zaal ontstaan door het samenvoegen van twee ruimtes op de begane grond. Door bredere deuren zullen de zalen beter met elkaar verbonden worden zodat de hele begane grond een grote feestlocatie kan worden, ideaal voor bruiloften en grotere evenementen.

Lees meer
KasteelVernieuwd03.jpg KasteelVernieuwd01.png KasteelVernieuwd02.jpg KasteelVernieuwd04.jpg

Contactgegevens Parc Spelderholt

Postadres Bezoekadres