Spelderholtloop 2022


Staat zondag 16 oktober al gemarkeerd op jouw hardloopkalender voor 2022? Nog niet gedaan? Dan is dit het moment om het wel te doen! De Spelderholtloop is geschikt voor iedereen. Jong, oud en met of zonder beperking. Iedereen kan deelnemen aan de loop. Bovendien is samen sporten hartstikke leuk. Bij het aanmelden heb je keuze uit verschillende afstanden. De route leidt je door de bossen van Parc Spelderholt. Heb je zin om mee te doen? Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Als je klikt op de button, kom je direct bij het formulier! 

DE LOOP

Zowel de start als de finish zijn op het terrein van Parc Spelderholt. De 500 meter en de 2 kilometerloop gaan over het terrein van Parc Spelderholt. De 5 en de 10 kilometerloop gaan door het bos. Iedere afstand heeft zijn eigen starttijd. Die kun je hieronder vinden. Houd er rekening mee dat je zeker een half uur van tevoren aanwezig bent, zodat je tijdig jouw startbewijs kunt ophalen. Kom je met de auto of op de fiets? Deze kun je aan het begin van het terrein parkeren. Verderop het terrein is er de mogelijkheid om op te warmen of andere lopers aan te moedigen.  

Klik hier voor de route.

 

Starttijden

500 m -  starttijd 11:00 uur 
2 km   -  starttijd 11:15 uur
5 km   -  starttijd 11:45 uur
10 km -  starttijd 11:45 uur

 

Praktische zaken

Doe je mee met de Spelderholtloop? Leuk! Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld ben je direct verzekerd van deelname. Als je twijfelt kun je ook zondag nog beslissen. Daarnaast hanteren we geen minimale leeftijdseis om mee te doen met de loop. De Spelderholtloop is dus echt voor jong en oud! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch met de receptie via 055 - 506 88 05.

Genieten van een heerlijke lunch

Zin in wat lekkers na de loop? Ook op zondag 16 oktober kun je genieten van een lekkere kop koffie of lunch in ons restaurant of op ons terras. Je kunt net als andere dagen een keuze maken van onze menukaart. Zo kun je napraten en bijkomen van de loop terwijl je geniet van wat lekkers. Reserveren voor deze zondag kan maar is niet noodzakelijk. 

Schrijf je in!

Ben jij er zondag 16 oktober bij? Trek je hardloopschoenen aan en schrijf je in via de button. Dan weet je zeker dat jij zondag kunt starten.