Spelderholtloop 2017 op 26 november!

Sport is de weg naar participatie voor iedereen!

En daarom organiseren Parc Spelderholt en Atletiek Vereniging '34 zondag 26 november 2017 de Spelderholtloop 2017!

Spelderholtloop

Elk jaar organiseren AV’34 uit Apeldoorn samen met Parc Spelderholt op en rond landgoed Spelderholt een recreatieve hardloopwedstrijd voor iedereen! Dus mensen jong en oud, met én zonder functiebeperking! Het is een prestatieloop over 500 meter, 2, 5 en 10 kilometer, voor elke sporter een mooie afstand dus!

Spelderholtloop

De Loop

De Start en Finish van de Spelderholtloop zullen zijn op Landgoed Spelderholt, Spelderholt 9 te Beekbergen.

De 500m en 2km gaan over het terrein zelf, de 5 en 10 km zijn een bosloop.

Op Parc Spelderholt kunt u de auto's en fietsen parkeren, opwarmen en andere sporters aanmoedigen. Misschien wel voor of na u zelf een afstand gelopen hebt! Ook is er vanalles te krijgen in ons restaurant, van koffie met wat lekkers tot een hele lunch. Voor de lopers staat sowieso wat klaar als ze klaar zijn!

Starttijden:

De 500 m en 2000 m starten om 11:00 uur (verhard en rolstoel/minder mobiel toegankelijk).
De 5 km en 10 km starten om 11.45 uur (een echte bosloop).

Inschrijfgeld:

Het inschrijfgeld is € 1,00 per km (voor de 500 meter is het inschrijfgeld €2,00) en komt geheel ten goede aan de organisatie van de tocht en de samenwerking tussen AV'34 en de studenten van Parc Spelderholt.

Inschrijven:

  • Studenten en oud studenten van Academie Spelderholt (ook deelnemende begeleiders/loopmaatjes van studenten) graag inschrijven bij Rik v/d Brink via Email: rik.vandenbrink@parcspelderholt.nl 
  • Alle anderen kunnen zich vooraf inschrijven via www.inschrijven.nl .
  • De late beslissers mogen zich nog op de dag zelf bij de inschrijftafel op Parc Spelderholt melden. Let op, dit kan tot 15 minuten voor aanvang van de eerste afstand van de loop, dus 10:45 uur!