Parc Spelderholt wint de prestigieuze Pier de Boer prijs 2023

Onze Academie is een plek waar deze jongeren zich verder kunnen ontplooien na het voortgezet speciaal onderwijs(VSO) of de praktijkschool. Zij worden hier gestimuleerd om hun grenzen te verleggen, hun zelfstandigheid te vergroten en te bouwen aan persoonlijke en sociale ontwikkeling. Tijdens het vierjarige traject aan de Academie vergroten de studenten niet alleen hun zelfvertrouwen, maar ontwikkelen ze ook hun woonvaardigheden. Dankzij deze aanpak zetten veel van deze jongeren zelfverzekerd stappen richting de reguliere arbeidsmarkt of een arbeidsmatige dagbesteding.

Bovendien verwelkomt Parc Spelderholt gasten met open armen in Hotel Spelderholt en Kasteel Spelderholt. Hier combineren studenten het geleerde met de praktijk, onder begeleiding van professionals, waardoor elk verblijf een prettige ervaring wordt. Of het nu gaat om conferentiearrangementen of bruisende feesten, de mix van leren en gastvrijheid maakt Parc Spelderholt onvergelijkbaar.

Klik hier voor het filmpje

Met de winst van de Pier de Boer prijs 2023 is de toewijding en impact van Parc Spelderholt nationaal erkend. HandicapNL, dat streeft naar een normaal dagelijks leven voor iedereen, ziet in Parc Spelderholt een fantastisch initiatief in deze missie. 

Voor interviews of aanvullende informatie, neem contact op met Annette Fritschy (directeur) via annette.fritschy@parcspelderholt.nl

Voor meer informatie kijk op de site van Stichting SPZ en het bericht van HandicapNL.

Winnaars van de Pier de Boer prijs namens Parc Spelderholt op het podium bij de prijsuitreiking