Metamorfose Hotel Spelderholt

Op maandag 18 februari 2019 heeft Annette Fritschy, directeur van Parc Spelderholt, officieel de volledig gerenoveerde 1e etage van Hotel Spelderholt geopend. Ruim een jaar geleden heeft Kasteel Spelderholt een ware metamorfose ondergaan; nu was het de beurt aan ons hotel. 
Een team van handige medewerkers heeft plannen gesmeed, ontwerpen gemaakt en de handen vervolgens flink uit de mouwen gestoken. En het resultaat mag er zijn.  De kamers zijn sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien en tevens geschikt voor mindervalide gasten.

Jan van de Kooi, onze nieuwe hotelmanager, ontving de gasten met een hapje en een drankje en voor wie belangstelling had was er een rondleiding. 

Over Hotel Spelderholt
Hotel Spelderholt maakt onderdeel uit van Stichting Parc Spelderholt, een organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Wij richten ons op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren met een verstandelijke beperking en creëren een omgeving waar deze jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen. Zo wonen ze op het Parc, volgen een leergang op het gebied van o.a. horeca en brengen het geleerde direct in het hotel in de praktijk.