Pers en Nieuws

Parc Spelderholt en de media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is bijzonder en geeft aan dat ook kranten, radio en televisie het unieke concept van Parc Spelderholt een warm hart toedragen. Regelmatig is er nieuws over Parc Spelderholt terug te vinden in de regionale pers, maar ook op landelijk niveau is er geregeld aandacht voor onze studenten.

Mocht u als journalist interesse hebben in ons unieke verhaal, dan kunt u contact opnemen met Liesbeth van der Waal op nummer 055 506 88 40 of mailen naar liesbeth.vanderwaal@parcspelderholt.nl.

Nieuws

Paasbrunch

Kom op Tweede Paasdag, 22 april a.s., naar Beekbergen om te genieten van een uitgebreide paasbrunch. Voor kinderen is er een speciaal kinderbuffet en zetten we een paasei-speurtocht uit over het landgoed. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 055 - 506 88 50.

Meer
Nieuws

De paden op ...

Onder de bezielende leiding van een boswachter zette een aantal van onze collega's er flink de pas in afgelopen donderdag. In het kader van 'een gezonde geest in een gezond lichaam' hadden zij zich opgegeven voor deze wandeling, onderdeel van het project Life Style. De zon deed haar uiterste best en goedgemutst liepen zij heuvel op heuvel af, langs grafheuvels en vennen, verloren hertengeweien, opkomende sneeuwklokjes en andere voorjaarsbloeiers. Het was een succes! En zeker voor herhaling vatbaar.

Meer
Nieuws

Metamorfose Hotel Spelderholt

Op maandag 18 februari 2019 om 16.00 uur opent Annette Fritschy, directeur van Parc Spelderholt, officieel de volledig gerenoveerde 1e etage van Hotel Spelderholt. Ruim een jaar geleden heeft Kasteel Spelderholt een ware metamorfose ondergaan; nu was het de beurt aan ons hotel. Een team van handige medewerkers heeft plannen gesmeed, ontwerpen gemaakt en de handen vervolgens flink uit de mouwen gestoken. En het resultaat mag er zijn. De kamers zijn sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien en tevens geschikt voor mindervalide gasten. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn en een kijkje te komen nemen. Jan van de Kooi, onze nieuwe hotelmanager, ontvangt u graag en zal u met alle plezier rondleiden. Uiteraard staan er een drankje en hapje voor u klaar. Wel graag even aanmelden op nummer 055 – 506 88 47.

Meer
Nieuws

Feestelijke opening Spelderholt 10

Op 23 januari 2019 is onder grote belangstelling ons nieuwe studentenhuis Spelderholt 10 feestelijk geopend. Na het doorknippen van het lint en het heffen van het glas werden de gasten verwelkomd met door de studenten zelf gemaakte hapjes en was er voor de liefhebber warme chocolademelk. Gezien de winterse omstandigheden – het landgoed lag bedekt onder een dikke laag sneeuw – een welkome opwarmer.

Meer