Begeleide vakanties voor mensen met een beperking

Hotel Spelderholt, gelegen op een heerlijke plek middenin het bos, heeft alles in huis om jou een fantastische vakantie te bezorgen. Kom een weekend bij ons logeren of schrijf je in voor een vakantieweek.

Dé manier om andere jongeren te ontmoeten, samen van alles te ondernemen en tegelijkertijd te werken aan je zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

We organiseren leuke activiteiten – op creatief, culinair, sportief en muzikaal gebied – dus er is zeker ook wel iets voor jou bij.

Hotel Spelderholt
Iedereen is welkom in Hotel Spelderholt, mensen met en mensen zonder beperking. Ons hotel is rolstoeltoegankelijk en sommige kamers beschikken over een tillift, beugels en hoog/laag-bedden. En mocht je meer hulpmiddelen nodig hebben of extra persoonlijke verzorging, dan kan dat geregeld worden.

Er is een verwarmd zwembad met bubbelbad, een fitness- en snoezelruimte en buiten kan er een potje midgetgolf of Jeu de Boules gespeeld worden.

We hebben alles in huis – een goed faciliteerd hotel en een team van professionals – om van deze begeleide vakanties voor mensen met een beperking een succes te maken.

Benieuwd geworden? 
Kijk hier voor ons aanbod, de kosten en alle overige informatie. Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Over Academie Spelderholt
Academie Spelderholt vindt het belangrijk dat ook jongeren met een beperking zich verder kunnen ontwikkelen. Bij ons staan iemands mogelijkheden en de juiste ondersteuning om die mogelijkheden optimaal tot ontplooiing te laten komen centraal. Met elkaar geven we de toekomst inhoud.

Schrijf je in voor een logeerweekend en/of vakantieweek. En misschien bevalt het je wel zo goed, dat je op Parc Spelderholt wilt komen wonen, werken en leren.