Trouwen in juli, augustus, september of oktober

 

 

 

De unieke aanbieding

 

Kom jullie "Once in a Lifetime" dag beleven in juli, augustus, september of oktober in Kasteel Spelderholt. Een uniek en compleet arrangement! Want dit arrangement is inclusief hapjes en drankjes. In de warme zomermaanden bieden wij de mogelijkheid om te trouwen in het prachtige Kasteel Spelderholt tegen een gereduceerd tarief. Deze aanbieding is een compleet geheel verzorgd arrangement, inclusief de ceremonie, de bruidstaart, het diner en tot slot het avondfeest. Voor deze vaste prijs mogen jullie 30 daggasten uitnodigen, en daarnaast 100 avondgasten (beide inclusief bruidspaar). Het arrangement is vast maar uiteraard volledig aan te passen naar jullie wensen. Dit speciale tarief is van toepassing wanneer jullie bruiloft plaats vindt in juli, augustus, september of oktober en op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten.

nu voor
€ 5.000,00

 

 

Prijs per extra daggast € 60,00
Prijs per extra feestgast € 32,50

Inhoud van deze unieke aanbieding:

 Prosecco
 Borrelhapjes
 Hapjes feestavond
 Diner
 Binnenlands drankarrangement
 Bruidstaart
 Serveerkosten bruidstaart
 Ceremonie
 Ceremonie opstelling
 Geluidsversterking ceremonie
 Locatiehuur
 Loper
 Personeel

14:00

Ceremonie

15:00

Bruidstaart en prosecco voor daggasten

16:00

Foto's maken en borrelen (met hapjes en Hollands drankenassortiment) voor daggasten

17:30

3-gangen diner (inclusief Hollands drankenassortiment) of buffet voor daggasten

20:00

Start avondfeest (inclusief hapjes en Hollands drankenassortiment) met avondgasten

00:00

Genieten van de rest van jullie huwelijk

De prijs is gebaseerd op een bruiloft van 30 daggasten en 100 feestgasten (beide inclusief bruidspaar). Extra's zijn mogelijk in overleg. 

De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Het totaalbedrag is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en kosten niet benoemd in het arrangement. Voor informatie kan je bellen naar 055-5068847 of stuur een mail naar Kasteel@parcspelderholt.nl