Diner

Onze gepassioneerde keukenbrigade, op doordeweekse dagen geholpen door de studenten van Academie Spelderholt, zetten u de lekkerste gerechten voor. De producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen veelal uit de directe omgeving van Beekbergen.  Gaat u voor een stijlvol diner of mag het wat losser in de vorm van een buffet of walking dinner?

Speciale (dieet)wensen? Uiteraard denken we graag met u mee. 

meergangendiner

Kom stijlvol dineren op Kasteel Spelderholt.
Onze koks bedenken vier keer per jaar een ander, bij het seizoen passend, keuzemenu van 3 gangen.

Heeft u speciale (dieet)wensen? Laat het ons weten, dan houden we daar bij de samenstelling van het menu rekening mee.

Buffetten

Gaat uw voorkeur uit naar een informeel diner waarbij uw gasten wat rond kunnen lopen en de mogelijkheid hebben om ook eens naast iemand anders te gaan zitten? Kies dan voor een diner in buffetvorm. Van oer-Hollandse stampotten tot zomerse mediterraanse gerechten. Onderstaand treft u enkele suggesties. In overleg kunnen we ook een buffet naar keuze samenstellen.

 

'Buffet de Baron' € 30,00 p.p.


Koude gerechten

  • Rundvleessalade
  • Huisgemaakte aardappelsalade
  • Gerookte makreel, forel en haring
  • Ardennerham met meloen
  • Boerenterrine
  • Cocktail van gerookte kip en mango
  • Cocktail van kaas, vruchten en noten
  • Rauwkostsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Diverse dressings en sauzen

Warme gerechten

  • Boeuf Bourguignon
  • Gevogelte in roomsaus
  • Aardappelgratin
  • Groenteschotel
  • Frites

 

Buffet 'Bertolli' € 30,00 P.P.

 

KOUDE GERECHTEN

  • Vitello Tonnato
  • Salade Caprese
  • Rucola salade met zongedroogde tomaatjes en olijven
  • 'Charcuterie Italienne' (prosciutto di parma, prosciutto di salame, pancetta en pastrami)
  • Rivierkreeftstaartjes met avocado en een cocktailsaus
  • Mediterraans brood met pesto, aїoli en tapenade
  • Diverse sauzen
  • Gemarineerde olijven

Warme gerechten

  • Verse linguine met italiaanse tomaten-groentensaus
  • Gamba's gebakken in knoflook
  • Lasagne met courgette en ricotta
  • Gebakken zalmfilet met dille
  • Rose gebakken varkenshaas in witte wijn en rozemarijn
  • Ovengebakken aardappeltjes in knoflook en thijm

BUFFET 'BBQ' € 30,00 P.P.

Bij dit buffet kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende soorten vlees. Hiervan worden
zes soorten die door u uitgekozen zijn gepresenteerd op het buffet. Tussen de koude gerechten hoeft u geen keuze te maken.

KOUD

  • Aardappelsalade
  • Pastasalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Rauwkostsalade
  • 4 soorten saus

WARM

  • Procureurlapjes
  • Varkenshaassaté
  • Gegrild braadworstje
  • Stokje met kip Piri-piri
  • Sjasliek
  • Spare-ribs
  • Western spies
  • Gemarineerde speklap
  • Peperbiefstuk

BUFFET 'TAPAS' € 22,75 P.P.

 

KOUDE GERECHTEN

  • Gemarineerde Manchego (gemarineerde kaas) en sweetpepper
  • Gemarineerde olijven
  • Advocadosalade
  • Gemarineerde champignons
  • Gevulde wraps
  • Nacho's en dipsaus
  • Brood en tapenade
  • Seranoham


WARME GERECHTEN

  • Spaanse tortilla
  • Albondigas (gehaktballetjes)
  • Kaassoesjes
  • Empanadillas (Spaans pasteitje)
  • Inktvisringen
  • In knoflook gebakken gamba's
  • Spaanse kippenpootjes in knoflookmarinade
  • Croquetas de gamba's

 

 

 

 

BUFFET ‘DE BOURGONDIËR’ € 45,25 P.P.

Bij aanvang van dit buffet serveren wij per persoon een drietal amuses uit, hierop volgend zal er een koud gedeelte van het buffet worden geopend met onderstaande gerechten. Na de eerste gang zal ook het warme deel van het buffet worden geopend. Tot slot sluiten we het diner af met een dessert buffet.

KOUDE GERECHTEN

  • Rundvleessalade
  • Aardappelsalade
  • Tonijnsalade
  • Garnalencocktail
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Carpaccio
  • Vitello tonnato
  • Zalm, gerookte heilbot en haring
  • Gerookte ham met meloen

WARME GERECHTEN

  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Wildgoulash
  • Gevulde parelhoen
  • Gebakken krieltjes met spek en ui
  • Gemengde groenteschotel
  • Aardappelgratin

Dessert

Buffet ‘Winter’ € 26,50 p.p.

 

Koude gerechten 

  • Mosterd
  • Piccalilly
  • Augurken
  • Zilveruitjes

Warme gerechten

  • Hutspot
  • Stampot zuurkool
  • Stampot boerenkool
  • Stoofschotel
  • Geldersche worst
  • Sparerib
  • Speklap
  • Gehaktbal

DESSERT BUFFETTEN

 

BUFFET ‘PETIT DESSERT' € 10,50 P.P.

  • Omelet Siberienne
  • Toren van vruchtenijs
  • Parfait van kardemom
  • Bosvruchten-, chipolata- en vanillebavarois
  • Verse fruitsalade
  • Slagroom

BUFFET ‘GRAND DESSERT’ € 13,50 P.P.

  • Tiramisu
  • Omelet Siberienne
  • Toren van vruchtenijs
  • Parfait van kardemom
  • Bosvruchten-, chipolata- en vanillebavarois
  • Piramide van profiteroles
  • Chocolademousse
  • Verse fruitsalade
  • Slagroom