Ja, ik wil

Trouwplannen en op zoek naar een bijzondere locatie? Kies voor elkaar, kies voor Kasteel Spelderholt. Een plek die garant staat voor een intieme en warme sfeer, die bijdraagt aan een onvergetelijke trouwdag.

Kasteel Spelderholt is door de gemeente Apeldoorn aangemerkt als een officiële trouwlocatie en heel wat stellen hebben in de Kasteelhal het ja-woord aan elkaar gegeven. 
Treed je toekomstige echtgenoot tegemoet vanaf de statige trap in de trouwzaal of door de openslaande deuren naar het rosarium. 

een onvergetelijke dag (en nacht)

Vier de huwelijksvoltrekking met champagne en laat de kurk knallen. Sabreren noemen we dat, een gebruik dat stamt uit de tijd van Napoleon. Een feestelijke manier om een toost uit te brengen om vervolgens over te gaan tot het aansnijden van de bruidstaart. Daarna een receptie of een spetterende feest?

Zijn er gasten die willen blijven overnachten? Dat kan tegen een aantrekkelijke korting.
En jullie als het kersverse bruidspaar slapen natuurlijk in de bruidssuite.

de trouwlocatie: binnen of buiten

De kasteelhal, die omgetoverd kan worden tot een trouwzaal, en de overige zalen bieden voldoende mogelijkheden om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

En mocht de zon op die dag ook letterlijk schijnen? Dan kunnen de ceremonie en de rest van de festiviteiten (deels) verplaatst worden naar de tuin rondom het kasteel.

 

Goed om te weten

Jullie huwelijk is uniek en jullie trouwdag moet daarom aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn.  
Er zijn een aantal ondernemers die daarbij kunnen helpen: