Hotel in Beekbergen

Op zoek naar een hotel in Beekbergen? Iedereen is welkom bij Hotel Spelderholt. Met of zonder beperking. Met een verblijf bij ons bieden wij u een unieke ervaring. Ons open en sfeervol ingerichte hotel is van alle gemakken voorzien, voor een onvergetelijk verblijf. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Huur een fiets van Hotel Spelderholt en geniet op de Veluwe van grote stukken ongerepte natuur, of bezoek de gezellige binnenstad van Apeldoorn. Natuurlijk zijn paleis ’t Loo, de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren ook veel bezochte locaties.

Boek uw overnachting

Een unieke verblijfservaring in ons hotel in Beekbergen

Met trots maakt Parc Spelderholt gebruik van een uniek concept voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij wonen, werken en leren namelijk op het Parc, waarbij ze hun kennis en passie toepassen in onder andere ons hotel in Beekbergen. Op de doordeweekse dagen werken de studenten van Academie Spelderholt mee om uw verblijf tot een geslaagd uitje te maken. Zij bieden net dat beetje extra, dat uw verblijf uiteindelijk ook uniek maakt. Deze jongeren met een beperking worden namelijk professioneel opgeleid voor verschillende functies in het hotel, de dienstverlening en in het onderhoud. Met uw verblijf draagt u dus ook uw steentje bij aan de ontwikkeling van onze Spelderholt-studenten.

Faciliteiten bij Hotel Spelderholt

Met de vele faciliteiten in ons hotel in Beekbergen doen wij ons uiterste best om uw verblijf van alle gemakken te voorzien. Een aantal van onze faciliteiten beschrijven wij hieronder.

Restaurant met uitgebreide keuken

Een hotel is niet volledig zonder een fijn restaurant. Met een uitgebreide keuken is er in ons restaurant voor elk wat wils. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Er is tevens een ruim terras waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is.

Verwarmd binnenzwembad in ons hotel in beekbergen

In ons hotel in Beekbergen vindt u eveneens een binnenzwembad met een heerlijke watertemperatuur van 32 graden. Ook het bubbelbad is zeer geliefd onder onze gasten. Het gebruik van het binnenzwembad is gratis als u een overnachting bij ons heeft geboekt. 

Onze snoezelruimte

Wij vinden het natuurlijk zeer belangrijk dat onze gasten zich optimaal kunnen ontspannen in ons hotel in Beekbergen. Daarom bieden wij de snoezelruimte. Daar kunnen onze gasten van jong tot oud tot rust kunnen komen. Deze ruimte is speciaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme, dementie, een meervoudige handicap etc. Door gebruik te maken van gedempt licht, zachte meubels en rustgevende muziek worden alle zintuigen op zachte wijze geprikkeld om volledig te kunnen ontspannen.

buitenfaciliteiten

Ons hotel in Beekbergen biedt vele buitenfaciliteiten.

  • Ontspan tijdens een potje midgetgolf op onze mooie midgetgolfbaan
  • Speel Jeu de Boules op onze Jeu de Boulesbaan
  • Geniet van prachtige wandel- en fietsroutes op en rondom het landgoed, waarbij u bij ons de fietsen kunt huren.
  • Wij beschikken over een mooie hertenweide, waar u kunt genieten van het dierlijke gezelschap.
  • Verder vindt u op het landgoed een tennisbaan van wel 110 jaar oud. Erg leuk om naar te kijken, niet (meer) geschikt om op te spelen.

Wij heten u graag van harte welkom bij een bezoek aan ons hotel in Beekbergen!