Logeren EMB

Logeerweekenden voor kinderen met Emb* en vakantieaanbod voor het hele gezin. 

Op zoek naar een logeerplek voor uw kind met EMB of een plek voor het gehele gezin om een weekend of week te verblijven samen met uw kind met een ernstig meervoudige beperking?

Dat is mogelijk in Hotel Spelderholt. Parc Spelderholt biedt een geheel verzorgd verblijf waarbij jullie als gezin er even tussenuit zijn. In deze periode delen we voor even de zorg. Wij kunnen momenten organiseren waarop u de zorg voor uw kind met een ernstig meervoudige beperking uit handen kan geven en zelf tijd heeft om tot rust te komen of op pad te gaan met de andere kinderen in het gezin. Lees hier meer informatie over vakantie met het hele gezin

Daarnaast organiseren wij logeerweekenden in ons aangepaste Hotel, in een rustige bosrijke omgeving. Speciaal voor thuiswonende kinderen met een ernstig meervoudige beperking. 
Meer informatie over logeerweekenden met een ernstig meervoudige beperking leest u hier.

*De afkorting EMB staat voor ernstige meervoudige beperking. Wij hebben ervoor gekozen om deze term te gebruiken maar soms worden ook de termen EMG (ernstig meervoudig gehandicapt), MCG (meervoudig complex gehandicapt), ECMB (ernstig meervoudige complexe beperkingen) en (Z)EVMB (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen) gebruikt. Hiermee bedoelen wij hetzelfde.