header kasteel
Bijzondere gastvrijheid met een glimlach!

Kasteel Spelderholt

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de renovatie en restyling van ons Kasteel! Een ware metamorfose! Er zijn muren doorgebroken, nieuwe vloeren gelegd, wanden geschilderd en behangen. Ook aan de inrichting is de nodige zorg besteed. Bovendien beschikt het Kasteel nu over state of the art audiovisuele middelen en kan er weer volop vergaderd en geconfereerd worden. Wij zijn trots op het eindresultaat. En nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Gelegen op een prachtig landgoed, ligt Kasteel Spelderholt. Rijk aan historie en omringd door natuur.

Het kasteel beschikt over riante – aan elkaar te koppelen-multifunctionele ruimtes. Bovendien heeft de omgeving van het kasteel u ook veel te bieden. Ontspannen of sportieve activiteiten op het landgoed of netwerken op het terras of in de kasteeltuin. Een mooie luxe tent aanbouwen in de kasteeltuin is altijd mogelijk zodat u ook met grote groepen bij ons terecht kunt.

Laat u door de rust en de innemende bediening in een onderscheidende gelegenheid verleiden.

innemende bediening

Wij verstaan de kunst om indruk te maken op anderen

Igor en pr. Beatrix

Vergaderen, confereren of een feestelijke bijeenkomst houden op een wel héél bijzondere  plek? Dat kan op Parc Spelderholt. Daar staat een prachtig kasteel waar zelfs de koninklijke familie nog heeft gelogeerd.  Achter de dikke muren ligt een rijke historie. Tussen de bomen van het rustgevende bos ligt ook het Spelderholt Hotel. Maar dat maakt een en ander nog niet zo heel bijzonder. Wat het echt speciaal maakt is dat het kasteel en het hotel mede worden gerund door de studenten van de Academie Spelderholt – de academie waar jongeren met een functie beperking opgeleid worden voor functies in de hotellerie, verzorging, administratie en evenementen.