Hotel
Hotel Spelderholt

Hotel Spelderholt

Hotel Spelderholt is met het sfeervolle restaurant, haar riante hotelkamers en vele andere unieke faciliteiten een prachtige accommodatie om te verblijven. Het hotel is onderdeel van Stichting Parc Spelderholt. Op een prachtige plek op de Veluwe, midden op het landgoed vind je Academie Spelderholt, Hotel Spelderholt en Kasteel Spelderholt op loopafstand van elkaar.

Hotel Spelderholt ook voor jou

Iedereen is welkom in Hotel Spelderholt. Alleen of met een groep, met of zonder beperking. Het hotel met trendy inrichting is van alle gemakken voorzien en beschikt over subtiele aanpassingen voor eventuele extra zorg. In het hotel worden regelmatig themaweken en logeerweekenden voor jong en oud georganiseerd. Een mini-vakantie die je niet snel zal vergeten.

DSC 11212

Uniek personeel

Doordeweeks word je in het hotel onder meer geholpen door jongeren met een beperking. Zij ontvangen je met een grote glimlach en maken je verblijf onvergetelijk. De studenten van Academie Spelderholt volgen een traject op het landgoed op het gebied van leren, wonen en werken. Het doel is om de zelfredzaamheid van deze jongeren te vergroten en gezamenlijk hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Gastvrijheid met een hoofdletter G. Dat is zeker!