header hotel4
Aanbiedingen

Aanbiedingen

Ook zo'n zin om er even tussen uit te gaan? Lekker genieten en tot rust komen in Hotel Spelderholt? Onderstaand vind je onze aanbiedingen, waarbij je tegen een zeer aantrekkelijk tarief heerlijk kan ontspannen.

Zomer op de Veluwe

Zomer op Parc Spelderholt Zomers genieten op Parc Spelderholt. Boek nu het 2 nachten arrangement voor 2 personen en geniet van een heerlijk diner en bijpassende fles huiswijn op ons zonnige terras. Het hotel ligt direct aan het fietsroutenetwerk met de mogelijkheid om fietsen bij te boeken voor een ontdekkingstocht op de Veluwe. 

Het zomer arrangement is o.b.v. twee personen en inclusief:

- 2x Overnachting in een comfort tweepersoonskamer
- 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x 3-gangen diner op dag van aankomst
- Fles huiswijn op ons terras of in hotelkamer 

Tijdens je verblijf een dagje uit? In het hotel zijn gratis wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Lunchpakketjes zijn bij te boeken om je dagje uit compleet te maken. 

Boek nu!

Ontspannen en genieten bij Parc Spelderholt

Spelderholt Special

Kom heerlijk ontspannen in Hotel Spelderholt. Wandelen door de bossen, uitrusten op de riante hotelkamer, dineren in ons restaurant of ontspannen in onze whirlpool; alles kan!

Het Spelderholt arrangement is inclusief:

  • Een overnachting in een comfort tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis fiets- en wanderoutes
  • Gratis gebruik van het zwembad (o.b.v. beschikbaarheid) 

Boek nu!

Actievoorwaarden:

Aanbod is op basis van beschikbaarheid. De hotelkamer is bij aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en bij vertrek tot 11.00 uur, uitgezonderd bij een arrangement met late uitcheck.